Libnet.ro
UNICEF

23:15

Donald Trump si-a anulat vizita in Danemarca, dupa ce premierul Frederiksen a spus ca Groenlanda nu e de vanzare. Gestul presedintelui american i-a stupefiat pe danezi

B1 B1,
Donald Trump si-a anulat vizita in Danemarca, dupa ce premierul Frederiksen a spus ca Groenlanda nu e de vanzare. Gestul presedintelui american i-a stupefiat pe danezi

Presedintele american Donald Trump si-a anulat vizita in Danemarca, dupa ce premierul danez Mette Frederiksen i-a transmis ca Groenlanda nu e de vanzare. continuă pe B1

Donald Trump a anulat vizita in Danemarca

Donald Trump a explicat motivul care l-a determinat sa-si anuleze vizita in Danemarca, afirmand ca p.

Trump si-a anulat vizita in Danemarca dupa ce premierul danez a calificat drept absurde discutiile despre vanzarea Groenlandei

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca si-a amanat vizita programata in Danemarca in m ai putin doua saptamani, dupa ce premierul danez a calificat interesul sau de a cumparaGroenlanda drept absurd, relateaza CNN.

Groenlanda: Premierul danez spune ca s-a suparat ca Trump a anulat vizita, dar asta nu schimba buna relatie dintre Danemarca si Statele Unite

Premierul Danemarcei a spus miercuri ca este contrariata dupa ce Donald Trump si-a anulat vizita, dupa ce Mette Fredriksen a respins oferta acestuia de a cumpara Groenlanda, teritoriu autonom danez, dar a spus ca nu exista nicio criza intre Copenhaga si Washington, relateaza AFP. Fredriksen a subliniat ca anularea vizitei nu afecteaza buna relatie dintre cele doua tari, potrivit Reuters.

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite. intalnire istorica cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Statele Unite, unde se va intalni cu presedintele SUA Donald Trump. Printre cele mai importante subiecte care vor fi discutate de cei doi sefi de stat se.

Presedintele Donald Trump a promis, in gluma, ca nu va construi zgarie nori in Groenlanda

Presedintele american Donald Trump a revenit luni, cu umor, asupra dorintei exprimate anterior de a cumpara Groenlanda de la Danemarca, promitand ca nu va construi zgarie nori pe insula arctica, transmite AFP, citata de Agerpres. Promit sa nu fac asta in Groenlanda!, a scris fostul magnat din industria imobiliara intr-o postare pe Twitter insotita de un montaj foto in care hotelul sau imens cu geamuri aurii din Las Vegas apare in mijlocul unui peisaj bucolic al teritoriului danez pe care traiesc 56. 000 de locuitori.

Donald Trump confirma ca i-ar placea sa cumpere Groenlanda: in esenta, este o mare tranzactie imobiliara

Presedintele american Donald Trump a confirmat interesul de a cumpara Groenlanda de la Danemarca, o eventualitate pe care a calificat-o drept o mare tranzactie imobiliara, precizand insa ca nu este vorba de o prioritate pentru Statele Unite, scrie AFP.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de catre omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat de.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Donald Trump. Programul vizitei si temele de discutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de catre omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat de.

De ce merge Klaus Iohannis in SUA. Cand a fost prima intalnire cu Donald Trump si ce s-a intamplat atunci

Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump in SUA, la Casa Alba, pe 20 august. De ce ii va face o vizita liderul tarii noastre presedinelui SUA? Cand a fost prima intalnire a celor doi si ce s-a intamplat atunci? De ce merge Klaus Iohannis in SUA? Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi .

VANZAREA GROENLANDEI: Donald Trump isi anuleaza intrevederea cu premierul danez

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca si-a amanat intrevederea cu Mette Frederiksen prevazuta pentru inceputul lui septembrie, in conditiile in care premierul danez nu manifesta interes pentru o eventuala achizitionare de catre Trump a Groenlandei, teritoriu autonom ce apartine Danemarcei, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )