Libnet.ro
UNICEF

01:05

VANZAREA GROENLANDEI: Donald Trump isi anuleaza intrevederea cu premierul danez

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VANZAREA GROENLANDEI: Donald Trump isi anuleaza intrevederea cu premierul danez

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca si-a amanat intrevederea cu Mette Frederiksen prevazuta pentru inceputul lui septembrie, in conditiile in care premierul danez nu manifesta interes pentru o eventuala achizitionare de catre Trump a Groenlandei, teritoriu autonom ce apartine Danemarcei, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Trump isi amana intrevederea cu sefa guvernului danez, pentru ca nu e interesata sa discute despre achizitionarea Groenlandei

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca va amana intrevederea cu premierul danez Mette Frederiksen, dupa ce sefa Guvernului de la Copenhaga a respins categoric ideea vanzarii Groenlandei, in contextul in care liderul american s-a declarat interesat sa achizitioneze insula arctica.

Trump si-a anulat vizita in Danemarca dupa ce premierul danez a calificat drept absurde discutiile despre vanzarea Groenlandei

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca si-a amanat vizita programata in Danemarca in m ai putin doua saptamani, dupa ce premierul danez a calificat interesul sau de a cumparaGroenlanda drept absurd, relateaza CNN.

Donald Trump si-a anulat vizita in Danemarca, dupa ce premierul Frederiksen a spus ca Groenlanda nu e de vanzare. Gestul presedintelui american i-a stupefiat pe danezi

Presedintele american Donald Trump si-a anulat vizita in Danemarca, dupa ce premierul danez Mette Frederiksen i-a transmis ca Groenlanda nu e de vanzare.

IOHANNIS LA CASA ALBA Donald Trump: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucit

ACTUALIZARE - Declaratie comuna: SUA reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni eligibila pentru intrarea in Visa Waiver, transmite Agerpres. ----------- *ACTUALIZARE - Donald Trump i-a daruit lui Klaus Iohannis o sapca inscriptionata cu sloganul: Make Romania Great Again ----------- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat speranta, marti, ca la intalnirea cu omologul sau american, Donald Trump, discutiile vor viza si lupta anticoruptie din Romania, in contextul in care in acest domeniu exista rezultate bune. ------------ *ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman: Este o onoare sa fim aici alaturi de presedintele Romaniei. Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna decat oricand. Avem relatii comerciale foarte bune. Sunt foarte multi romani in SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri romanesti aici. Si sa stiti ca americanii iubesc romanii. ------------- *ACTUALIZARE - Donald Trump reafirma Parteneriatul dintre SUA si Romania si isi exprima sustinerea pentru eforturile Romaniei de a intra in programul Visa Waiver, se arata intr-o declaratie data publicitatii de Casa Alba. ------------- Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua state, transmite Agerpres.

Discutie telefonica intre Boris Johnson si Donald Trump pe tema Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a avut luni o discutie prin telefon cu presedintele american Donald Trump, printre temele conversatie fiind chestiunea Brexit, diverse probleme economice si relatiile comerciale intre cele doua state, se arata intr-un comunicat al Guvernului de la Londra, potrivit Mediafax.

Visa Waiver. Anuntul lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau american, Donald Trump, au adoptat marti o declaratie comuna in care Statele Unite ale Americii isi reitereaza sprijinul pentru eforturile Romaniei de a deveni.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce .

Mihai Gadea: Presedintele SUA a alocat un timp dublu acestei intalniri. Donald Trump vrea mai multe investitii americane in Romania

Mihai Gadea, prezent la Casa Alba in contextul intalnirii dintre cei doi presedinti Donald Trump si Klaus Iohannis)considera ca presedintele Donald Trump a aratat un respect veritabil lui Klaus.

UPDATE Klaus Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba Trump: Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, la Casa Alba, la ora locala 14,00 21,00 ora Romaniei). UPDATE 22:20 Discutiile tete-a-tete, care erau prevazut pentru o jumatate de ora, s-au incheiat dupa aproximativ o ora. UPDATE 21:30 Avem o relatie foarte buna cu Romania, mai buna ca oricand, a declarat Donald Trump, in Biroul Ovala, alaturi de Klaus Iohannis, despre care a spus ca are respect pentru ceea ce face el si pentru ceea ce se intampla in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )