Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dragnea: O sa-l propun pe Badalau in functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Antena3 Antena3,
Dragnea: O sa-l propun pe Badalau in functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca il va propune pe presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, pentru functia de presedinte al Consiliului National. I-am spus domnului Badalau,. continuă pe Antena3

Dragnea: Pe Niculae Badalau eu il propun presedinte al Consiliului National

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca au fost validate toate candidaturile depuse pentru congres si a tinut sa precizeze ca el il va propune pe Niculae Badalau pentru functia de presedinte al Consiliului National.

Dragnea: O sa-l propun pe Badalau in functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca il va propune pe presedintele executiv al PSD, .

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

Gazeta Wyborcza: Ultimele cuvinte ale judecatorilor Consiliului National al Magistraturii inaintea epurarilor

Sambata, judecatorii Consiliului National al Magistraturii CNM) s-au intalnit in sedinta extraordinara si probabil ultima. Peste cateva zile in CNM se vor face epurari si 15 judecatori isi vor pierde functia, contrar Constitutiei. Le multumim tuturor celor care au fost de partea valorilor constitutionale - judecatorii CNM au multumit polonezilor, potrivit Rador, care citeaza Gazeta Wyborcza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )