Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in. continuă pe B1

Liviu Dragnea, mesaj intepator pentru cei de la PNL

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi faptul ca PSD ar fi scazut sub 30%, potrivit unui sondaj IMAS, sustinand ca formatiunea este deja sub 10% si PNL are 51%. Asa este.

Banicioiu:Am inteles ca Liviu Dragnea sustine toti membrii onesti de partid, eu sunt un membru onest de partid

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, adaugand ca spera sa fie sustinut de Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Cei care critica actuala conducere a PSD fac parte din ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca este o minciuna ce spun unii referitor la faptul ca acest Congres este organizat pentru a primi functii cei care ii sunt apropiati lui si pentru a scapa de cei care il critica.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid. Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Liviu Dragnea, PRIMA REACTIE dupa dezvaluirile RISE Project: M-au prins cand vindeam portocale pe plaja (VIDEO)

Liviu Dragnea a avut o prima reactie la ancheta jurnalistilor de la RISE Project, care au dezvaluit ca seful PSD este anchetat oficial in Brazilia, fiind suspect intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea neaga informatiile RISE Project privind ancheta din Brazilia: M-au prins vanzand portocale pe plaja

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a spus ca informatiile privind ancheta din Brazilia sunt false. M-au prins cand vindeam portocale pe plaja, a spus ironic, Dragnea, la Consiliul executiv al partidului.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. Rise Project si Folha de S ao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta vizandu-l pe Dragnea,scrie News. ro .

RISE Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. RISE Project siFolha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )