Libnet.ro
UNICEF

07:00

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei, in regiune (analiza SeeNews)

Hotnews Hotnews,
 Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei, in regiune (analiza SeeNews)

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei din intreaga regiune SEE Europa de Sud-Est), din cauza ponderii industriei grele si a dependentei ridicate de comertul si investitiile internationale, se arata intr-o analiza a SeeNews, o platforma de afaceri. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Zodiile care au cel mai mare succes in relatiile de lunga durata- Capricornii apreciaza stabilitatea

Astrologia poate influenta multe aspecte ale vietii amoroase de care ai parte. Spre exemplu, iti poate spune cu ce zodii esti compatibil sau ce cauti intr-un partener. Cel mai important probabil, este faptul ca zodia ta poate indica daca esti genul de persoana care va avea succes intr-o relatie de lunga durata.

HOROSCOP. Zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Cine e stabil

Multe aspecte ale vietii amoroase de care avem parte pot fi influentate de astrologie. Spre exemplu, astrologia ne poate spune ce cauti intr-un partener sau cu ce zodii esti compatibil. Care sunt zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Unele semne, precum Berbecul, Sagetatorul si Varsatorul pun pret pe independenta si .

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant.

Adevarul despre cel mai mic dinozaur: ce au descoperit, de fapt, specialistii

Autorii unui studiu de mare vizibilitate publicat la inceputul acestui an, in care oamenii de stiinta sustin ca au descoperit cel mai mic dinozaur din lume, au retras acum studiul ca raspuns.

Politia olandeza a destructurat cel mai mare laborator de cocaina. 17 persoane au fost retinute (VIDEO)

Politistii olandezi au anuntat, marti, ca au arestatmaimulte persoane dupa ce au destructurat cel mai mare laborator de producere a drogurilor de mare risc gasit vreodata in tara. Descoperirea a av.

EXCLUSIV Crestere brusca a numarului de cazuri de coronavirus in Vaslui. Detalii despre cel mai mare focar din judet: 190 de persoane infectate intr-un centru bagat in carantina

EXCLUSIV O crestere brusca a numarului de cazuri noi de coronavirus a fost raportata, marti, in cazul judetului Vaslui. in ultimele 24 de ore, au fost raportate nu mai putin de 113 imbolnaviri, cel mai.

Reteta ciorba de potroace. Cel mai bun remediu pentru mahmureala

Dupa o noapte de petrecere si excese alimentare, ciorba de potroace este o mancare traditionala foarte cautata. Cel mai bun remediu pentru mahmureala este ciorba de potroace Profesorul barladean, Nicolae Curelea, un maestru al bucatariei moldovenesti propune o reteta de ciorba de potroace. Ciorba petrecaretilor, cum i se mai spune, este pe cat de simplu .

Starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita. Orban: Nu ne dorim impunerea niciunei alte restrictii

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca starea de alerta va fi, cel mai probabil, prelungita. Potrivit acestuia, in prezent, nu se mai analizeaza posibilitatea adoptarii de masuri de restrictie.

Mark Zuckerberg este al treilea cel mai bogat om al lumii. Reactia sefului Facebook

Cu o avere evaluata la 102 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg devine al treilea cel mai bogat al lumii. El si-a adaugat 30 de miliarde la avere in ultimele doua luni. in fata lui Zuckerberg mai sunt doar Jeff Bezos si Bill Gates.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )