Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

B1 B1,
Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

EXCLUSIV Crestere brusca a numarului de cazuri de coronavirus in Vaslui. Detalii despre cel mai mare focar din judet: 190 de persoane infectate intr-un centru bagat in carantina

EXCLUSIV O crestere brusca a numarului de cazuri noi de coronavirus a fost raportata, marti, in cazul judetului Vaslui. in ultimele 24 de ore, au fost raportate nu mai putin de 113 imbolnaviri, cel mai.

Cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in CARANTINA! Cu cat a crescut numarul de cazuri in ultimele zile

Celui mai mare oras din Noua Zeelanda intra in izolare incepand de miercuri. Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a luat deciziamarti, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19. Masura vinein.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

Adevarul despre cel mai mic dinozaur: ce au descoperit, de fapt, specialistii

Autorii unui studiu de mare vizibilitate publicat la inceputul acestui an, in care oamenii de stiinta sustin ca au descoperit cel mai mic dinozaur din lume, au retras acum studiul ca raspuns.

FOTO Cel mai varstnic locuitor din Alba este o femeie care a implinit 105 ani

Cel mai varstnic locuitor din Alba, respectiv unul dintre cei mai in varsta din Romania, este o femeie din municipiul Aiud.

Cea mai scumpa masca de protectie din lume! Este decorata cu 3.600 de diamante, iar pretul intrece orice imaginatie

O companie israeliana a creat cea mai scumpa masca de protectie din lume, care este decorata cu 3. 600 de diamante albe si negre si se vinde pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de dolari. Accesoriul are filtre de inalta protectie N99 si promite sa protejeze purtatorul impotriva virusului ucigas.

VIDEO Aur si diamante: O companie din Israel produce cea mai scumpa masca de protectie din lume

O companie de bijuterii din Israel lucreaza la ceea ce aceasta sustine ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume, masca din aur si diamante urmand sa fie vanduta pentru 1,5 milioane de dolari, relateaza ABC News.

Cea mai scumpa masca din lume, din aur si cu diamante incrustate, creata de un bijutier israelian

Un bijutier israelian lucreaza la ceea ce spune ca va fi cea mai scumpa masca de protectie impotriva coronavirusului din lume - un accesoriu din aur cu diamante incrustate, care va avea un pret de 1,5 milioane de dolari.

ORBAN: Cel mai probabil vom prelungi starea de alerta. Nu mai analizam nicio restrictie suplimentara

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca Guvernul va prelungi cel mai probabil cu alte 30 de zile starea de alerta pe intreg teritoriul tarii. Este pentru a treia oara cand este prelungita starea de alerta. Decizia ar urma sa fie luata zilele urmatoare, in conditiile in care la finalul acestei saptamani expira starea de alerta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )