Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce trebuie sa stie firmele care fac importexport cu Marea Britanie. O recomandare de la Directia Generala a Vamilor

Hotnews Hotnews,
 Ce trebuie sa stie firmele care fac importexport cu Marea Britanie. O recomandare de la Directia Generala a Vamilor

Toate schimburile comerciale intre UE si Regatul Unit vor fi supuse controalelor vamale si obligatiei de declarare in vama si platii taxelor vamale, a declarat Marcel Simion Mutescu, director general Directia Generala a Vamilor din ANAF, intr-o conferinta organizata de Financial Intelligence. continuă pe Hotnews

COVID-19: Calatorii care vin in Marea Britanie din tarile cu risc ridicat, plasate in carantina in hoteluri. Vor trebui sa plateasca singuri costurile de cazare fortata

Unii calatori care vin in Marea Britanie vor trebui sa fie plasati in carantina in hoteluri, din cauza preocuparilor legate de noile mutatii ale Covid-19, scrie BBC, care precizeaza ca o decizie in acest.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Ministerul Sanatatii nu a precizat deocamdata daca este vorba despre contacti ai celor 5 cazuri deja confirmate sau nu au legatura cu acestea. De asemenea, nu se stie deocamdata nici daca cei 3 au calatorit in afara tarii.

Vrem dozele pe care le-am comandat si platit, spune Marea Britanie dupa tensiunile dintre UE si AstraZeneca pe tema livrarilor de vaccinuri contra Covid-19

Marea Britanie a declarat joi ca trebuie sa primeasca toate vaccinurile contra Covid-19 pe care le-a comandat si platit, dupa ce UE a intrebat AstraZeneca daca poate sa redirectioneze livrari de doze dinspre Regatul Unit spre blocul comunitar, transmite Reuters.

Marea Britanie va trebui sa negocieze accesul firmelor financiare pe piata UE la fel ca SUA

Uniunea Europeana si Marea Britanie trebuie sa negocieze reglementarile in domeniul financiar in cadrul unui forum similar cu cel stabilit in relatia cu Statele Unite, iar eventualul acces al firmelor britanice va fi acordat in functie de rezultat, anunta un membru al Comisiei Europene, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

UE solicita companiei AstraZeneca sa livreze vaccinurile produse inclusiv in fabricile din Marea Britanie

Reprezentantii Uniunii Europene cer companiei AstraZeneca sa livreze inclusiv doze de vaccin impotriva Covid-19 produse in cele doua fabrici din Marea Britanie. Comisarul european pentru sanatate, Stella Kyriakides, sustine ca fabricile britanice sunt incluse in contractul de precomenzi incheiat intre UE si compania farmaceutica si trebuie sa furnizeze serurile stabilite.

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

Al patrulea caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 confirmat oficial in Romania: Un barbat din Suceava care a calatorit in Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie, denumita B. 7: un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Suceava, care a revenit in Romania din Marea Britanie pe data de 5 ianuarie 2021. Este al patrulea caz confirmat oficial pana acum in Romania.

Mutescu (ANAF): Persoanele fizice care trec frontiera pentru a merge in Marea Britanie vor fi supuse controalelor vamale Oricand puteti fi opriti si controlati

Persoanele fizice care vor trece frontiera pentru a merge in Marea Britanie vor fi supuse controalelor vamale, a declarat Marcel Simion Mutescu, director general Directia Generala a Vamilor - ANAF, intr-o conferinta online organizata de Financial Intelligence. Este neplacut, avand in vedere ce-a fost pana acum, dar asta se intampla de la 1 ianuarie, a spus el.

Marea Britanie, in conflict cu UE privind livrarea vaccinurilor pentru COVID-19. AstraZeneca a anuntat ca va putea livra doar 25% din dozele programate pentru primul trimestru

Marea Britanie se afla in coliziune cu Uniunea Europeana in ceea ce priveste lipsa vaccinurilor, dupa ce Bruxelles-ul a refuzat sa accepte ca cetenii din Marea Britanie au prioritate privind livrarea dozelor.

Scolile din Marea Britanie nu se vor deschide pana in martie, anunta Boris Johnson

Scolile din Marea Britanie raman inchise, anunta premierul Boris Johnson, care spune ca elevii s-ar putea intoarce in banci abia incepand cu 8 martie, in functie de felul in care va decurge vaccinarea la nivelul intregii tari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )