Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Antena3 Antena3,
Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie. continuă pe Antena3

Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Un barbat in virsta de 34 de ani, intors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Slatina. Acesta fusese testat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2 dupa ce s-a intors acasa, in urma cu mai putin de doua saptamani. A fost internat in stare grava.

UPDATE Al cincilea caz de COVID-19 cu tulpina din Marea Britanie

In Romania a fost confirmat marti al cincilea caz de COVID-19 cu noua tulpina SARS-CoV2 din Marea Britanie, potrivit reprezentantilor Institutului National de Sanatate Publica.

Adrian Marinescu: Mutatiile identificate pentru tulpina din Marea Britanie nu incurca in niciun fel vaccinarea in acest moment

Medicul Adrian Marinescude la Institutul Matei Bals a vorbit, la Digi24, despre tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Acesta a spus ca nuafecteaza eficacitatea vaccinului.

CORONAVIRUS |Un caz de infectare cu tulpina din Marea Britanie, depistat la Suceava: Pacientul este un barbat care s-a intors din Regatul Unit pe 5 ianuarie

Un nou caz de infectare cu tulpina din Marea Britanie a coronavirusului a fost depistat la Suceava, informeaza Munisterul Sanatatii. Este vorba despre un barbat im varsta de 39 de ani care s-a intors din.

Posibil focar cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie la o scoala din Bucuresti: 9 contacti ai unui pacient confirmat ieri cu noua tulpina, testati pozitiv cu SARS-CoV2. Se asteapta confirmarea ca este vorba despre noua tulpina

Posibil focar de infectare cu noua tulpina COVID-19 din Marea Britanie, la o scoala din Bucuresti: 9 contacti ai unuia dintre cei doi pacienti confirmati ieri cu noua tulpina au fost testati pozitiv cu SARS-CoV2 si se asteapta confirmarea ca este vorba despre noua tulpina. Pacientul confirmat ieri cu noua tulpina lucreaza la o scoala din Bucuresti. Pentru 9 contacti ai acestuia, testati si ei pozitiv, se asteapta analize mai amanuntite - confirmarea ca este vorba despre noua tulpina.

Al cincilea caz de infectare cu tulpina de coronavirus din Marea Britanie, confirmat in Romania: Un barbat in varsta de 69 ani, pensionar din Constanta

Un al cincilea caz de infectare cu tulpina britanica de coronavirus a fost confirmat pe teritoriul Romaniei, informeaza Ministerul Sanatatii. Este vorba despre un barbat in varsta de 69 ani, pensionar din.

Medic, despre prezenta in Romania a tulpinii SARS-CoV-2 din Marea Britanie: Purtatea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni

Cele 9 persoane depistate pozitiv cu varianta B. a SARS-CoV-2 din Marea Britanie, desi nu au calatorit in strainatate, arata ca aceasta varianta a noului coronavirus se transmite extrem de usor, a declarat dr. Andreea Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. De aceea, spune medicul, purtarea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni.

A fost confirmat al cincilea caz de infectare cu noua tulpina de COVID din Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina B. 7 a virusului Sars Cov-2, originara din Marea Britanie, a fost depistat marti.

Cat si de ce sa ne temem de tulpina-mutant din Marea Britanie

Descoperita deja la cativa romani, noua tulpina de coronavirus provenita din Marea Britanie este cu pana la 70% mai transmisibila decat cea originala, dar epidemiologii spun ca nu exista dovezi care sa sugereze ca este mai letala sau ca provoaca boli mai severe.

Anthony Fauci atrage atentia asupra noii tulpini de coronavirus, mai virulenta, din Marea Britanie

Autoritatile americane ar trebui sa se astepte la ce este mai rau in legatura cu noua tulpina a coronavirusului, a declarat duminica expertul-sef in boli infectioase din SUA, dr. Anthony Fauci, potrivit DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )