Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai importante actiuni bancare listate pe Bursa de la Bucuresti au marcat pierderi importante dupa declaratiile premierului Tudose

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante actiuni bancare listate pe Bursa de la Bucuresti au marcat pierderi importante dupa declaratiile premierului Tudose

Cele mai importante actiuni bancare listate pe Bursa de la Bucuresti au marcat pierderi importante in sedinta de tranzactionare de miercuri, in contextul in care premierul Mihai Tudose si-a continuat atacurile asupra bancilor. Am refuzat sa-mi. continuă pe Wall-Street Ro

Cum au devenit legionarii sfinti in puscariile comuniste. Cele mai importante personaje din cultul sfintilor inchisorilor

Cei mai importanti monahi si preoti, considerati adevarati sfinti ai inchisorilor din perioada comunista, au fost ferventi sustinatori ai miscarii legionare. Trecerea lor de la adepti ai unei grupari de extrema dreapta caracterizata prin antisemitism si nationalism la sfintenie a avut loc in temnintele regimului, prin tortura si chinuri cumplite.

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

Cele mai tari momente de la MTV Video Music Awards 2017

Ceremonia din acest an a MTV Video Music Awards a fost prezentata de Katy Perry si a inclus show-uri si aparitii spectaculoase ale unor nume celebre din industria muzicii. Iata care au fost cele mai tari momente.

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni.

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui

Foarte usoara si simplu de preparat, carnea de pui este perfecta pentru o masa de pranz copioasa sau chiar pentru o cina delicioasa in familie. Puiul poate fi pus in valoare cand folosesti cele mai bune condimente, care sa ii dea gustul perfect.

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai atractive oferte de azi la frigidere si masini de spalat

Magazinul online eMAG. ro continua seria de oferteatractive la mai multe modele de frigidere, masini de spalat, cuptoare sau plite. intreaga lista de reduceri eMAG o gasiti-LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte la frigidere si masini de spalat:.

Cele mai noi metode de furt ale hotilor. Cum puteti ramane fara portofel in cateva secunde

Hotii s-au specializat, actioneaza in grup si va pot lasa fara lucrurile de valoare in mai putin de un minut. Politistii ne dezvaluie cele mai folosite metode ale infractorilor.

Unde sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine chirii la locuinte? Topul cartierelor pe orase

Doar cateva zile ne mai despart de inceputul lunii septembrie, insa vanatoarea celor mai bune chirii a inceput deja. In cele de mai jos, o noua analiza Imobiliare. ro asupra acestui segment de piata prezinta o comparatie intre zonele cu cele.

Cum arata Claudia Schiffer la 47 de ani? in tinerete, era una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar timpul nu iarta

Este unul dintre supermodelele originale, care si-au atins apogeul in anii 90. Astazi, aceasta frumusete care domina odata podiumurile de prezentare a modei, alaturi de Cindy Crawford si Naomi Campbell, a ajuns la 47 de ani si arata cu 20 de ani mai tanara.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )