Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

Adevărul Adevărul,
Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni. continuă pe Adevărul

LIVE cu soacra multi-milionara intubata la spital! Cea mai bogata romanca din lume o comite din nou

Una din cele mai cunoscute romance in lume, Anca Neacsu, sau mai bine zis Anca Verma, dupa ce s-a casatorit cu un miliardar indian acuzat de trafic de arme, este tare mandra de familia in.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Cat valoreaza si cine apare in fotografie

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Valoreaza 165 de miliarde de dolari. E vorba de o suma colosala intr-o singura fotografie. Cum a fost posibil? Pentru ca in acest selfie se afla trei.

Cel mai rapid avion din lume, SR-71, apare in noi clipuri publicate de NASA [VIDEO]

NASA a dat recent publicitatii noi videoclipuri in care apare cel mai rapid avion din lume, SR-71 Blackbird. Acum putin timp, cei de la Lockheed Martin au dat cateva indicii conform carora ar lucra la un avion hipersonic, SR-72, un succesor spiritual al modelului SR-71 Blackbird. intre timp, cei de la NASA au publicat doua [].

VIDEO Furtuna Harvey a lovit Houston cu cele mai devastatoare inundatii din istoria celui de-al patrulea cel mai populat oras american, iar ploile sunt departe de final

Inundatii catastrofale provocate de furtuna tropicala Harvey au lovit duminica Houston, fortand locuitorii celui de-al patrulea cel mai populat oras american sa fuga cu barcile sau sa se puna la adapost in asteptarea unor alte cateva zile cu ploi fara precedent, informeaza Reuters.

Unul dintre cele mai cunoscute refugii din muntii Fagaras a fost devastat. Ciobanii au taiat oi in el

Refugiul montan din Fereastra Mica a Sambetei muntii Fagaras) a fost devastat, ciobanii taind in el oi, arata o postare de pe Facebook a Salvamont Nucsoara. Intamplarea a fost confirmata si de alti montaniarzi are au vizitat locul. Refugiul se gaseste intre varful Slanina si varful estic al Galasescului Mic, la 2. 200 metri altitudine, pe un traseu de creasta foarte popular.

Cat inca astepti CFR, China relanseaza cel mai rapid tren din lume

Pana in 2011, China avea cele mai rapide trenuri. in urma unui accident a limitat viteza acestora. Acum revine asupra deciziei si ridica limita. Cat inca mai visam la trenurile Hyperloop, cu viteze de peste 1. 000 km/h, China reactiveaza trenurile sale de mare viteza la standardul din urma cu sase ani. Noile garnituri electrice sunt [].

Ce gadget-uri se vor lansa la IFA Berlin, una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din lume

IFA Berlin incepe in doar cateva zile, iar capitala Germaniei va deveni polul central al industrei tehnologiei. Ce lansari sunt asteptate in acest an.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

Cea mai mare companie energetica din lume a luat fiinta, in China

Cel mai mare producator de carbune din China, Shenhua Group Corp. , va fuziona cu China Guodian Group Corp, unul din primii cinci producatori chinezi de energie, dand nastere celei mai mari companii de utilitati din lume, dupa cum a anuntat, ieri, Comisia chineza de supervizare si administrare a activelor statului Sasac), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )