Libnet.ro
UNICEF

11:30

Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Adevărul Adevărul,
Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Finantistul Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) a calculat efectele ordonantei privind amanarea ratelor, precizand ca, de fapt, ratele pentru credite imobiliare vor creste cu 15-20% si ca un altfel de ajutor s-ar fi impus. continuă pe Adevărul

Citu, despre amanarea ratelor: E foarte posibil ca ratele sa creasca dupa 9 luni, chiar si pentru cei care nu le-au amanat. Calculele finantistilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat ca amanarea ratelor bancare in acest moment este un lucru foarte bun, dar ca este foarte posibil ca dupa 9 luni acestea sa creasca, si nu numai pentru cei care le-au amanat, ci si pentru cei care le-au platit la timp.

MFP LUCREAZA LA ORDONANTA CARE URMEAZA SA INTRE MAINE IN GUVERN Citu propune amanarea ratelor cu noua luni

Citu: De masura vor beneficia toti cei care vor solicita amanarea ratelor *Citu: Vom face o rectificare bugetara, probabil saptamana viitoare Ratele bancare ar putea sa fie amanate pentru o perioada de noua luni, daca Executivul va aproba propunerea facuta de Ministerul Finantelor Publice MFP). Florin Citu, ministrul de resort, a precizat, intr-o postare filmata pe pagina sa de Facebook, ca solutia propusa Bancii Nationale a Romaniei BNR) de MFP ia in calcul mai multe elemente.

Citu despre amanarea ratelor bancare: termenul de depunere a cererilor ar putea fi prelungit. Cand vor aparea normele de aplicare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa faca o serie de precizari legate de ordonanta pentru amanarea ratelor bancare, aprobata joi in sedinta de Guvern.

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Romanii trebuie sa fie cumpatati. Eu le-as propune sa inceapa usor, cu o luna, doua

Ministrul de Finante, Florin Citu, le recomanda celor cu credite la banca sa fie cumpatati daca vor solicita amanarea ratelor.

Amanarea ratelor pentru 9 luni: ce inseamna, de fapt, si cum o poti face

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Va fi posibila, pana la 9 luni, doar ca nu va fi chiar cea mai buna solutie. Nu va fi cea mai.

Amanarea ratelor la banci, aprobata: Ce conditii trebuie sa indeplineasca imprumutatii

Ordonanta de urgenta care prevede amanarea ratelor bancare cu o perioada de pana la maximum 9 luni a fost publicata si cuprinde si o serie de conditii pe care trebuie sa le indeplineasca imprumutatii.

PSD considera ca in urma ordonantei privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt singurele care au de castigat de pe urma ordonantei privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern, iar acest lucru va fi corectat in Parlament.

Consumatori: Amanarea ratelor la credite impovareaza si mai mult imprumutatii, ajutand de fapt bancile

Amanarea ratelor la credite nu sprijina in mod real debitorii, acorda beneficii substantiale bancilor si institutiilor financiare nebancare si sunt chiar mai dezavantajoase decat unele dintre solutiile propuse de anumiti finantatori, considera asociatiile care reprezinta consumatorii.

Florin Citu: Ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor e gata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus, in cadrul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor este finalizata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )