Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fiscul nu va mai pune popriri pentru datorii mici. Care vor fi noile plafoane

Adevărul Adevărul,
Fiscul nu va mai pune popriri pentru datorii mici. Care vor fi noile plafoane

Romanii nu se vor mai trezi cu conturile bancare blocate, din cauza popririlor puse de Fisc, daca au datorii mici. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru romani! ANAF renunta la popriri pentru datorii mici

Romanii nu se vor mai trezi cu conturile bancare blocate, din cauza popririlor puse de Fisc, daca au datorii mici. STIRI PE ACEEASI TEMA Avalansa popririlor: Milioane de conturi blocate de ANAF. ANAF nu va mai.

Nu mai pune leustean in ciorba daca suferi de aceasta boala. Ai mare grija

Leusteanul este bogat in quercetina, unul dintre cele mai active flavonoide prezente in regnul vegetal, ce are o puternica actiune anti-oxidanta, modulatoare a sistemului imunitar, anti-inflamatoare,.

HOROSCOP 14 MAI. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii. in sfarsit obtine castigul mult visat!

Horoscop 14 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de 14 mai. Horoscop 14 mai Berbec Exista zile in care simti ca nu ai energie sa faci nimic, cum este si cazul zilei de azi. Pe de alta parte,.

HOROSCOP 15 MAI. Vesti minunate pentru doua dintre zodii. Vin ocazii fabuloase!

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti.

Carmen Dan: Aparatele pentru depistarea soferilor care au consumat droguri vor intra in dotarea Politiei Romane, cred eu in maxim doua saptamani

Politistii vor fi dotati cu aparatele care pot sa identifice substantele psihotrope consumate de soferi, in aproximativ doua saptamani, a anuntat marti Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )