Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi emisiuni Tezaur: Romanii vor putea imprumuta statul la dobanzi de 3,5 4,75% pe an, incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 Noi emisiuni Tezaur: Romanii vor putea imprumuta statul la dobanzi de 3,5 4,75% pe an, incepand de luni

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Perioada de subscriere se va incheia pe data de 31 august 2020. continuă pe Hotnews

Romanii vor putea imprumuta din nou statul. Ce dobanzi a anuntat Ministerul Finantelor

Romanii vor putea imprumuta din nou statul, putand subscrie incepand de luni pentru noi emisiuni de titluri de stat in cadrul Programului Tezaur, a anuntat vineri Ministerul Finantelor.

Grinzile lui Anghel Saligny de la Cazinou, construite in urma cu un secol, au ramas intacte. Dupa finalizarea lucrarilor, vor putea fi admirate de vizitatori

Grinzile construite de Anghel Saligny la Cazinoul de pe faleza Constantei, arata ca noi dupa mai bine de 100 de ani. Dupa finalizarea lucrarilor la monument, vor putea fi admirate de catre vizitatori.

Buletin pentru copiii sub 14 ani. in ce conditii vor putea avea, de fapt, buletin

Cel mai important moment din viata unui viitor adolescent este acela al obtinerii buletinului, sau a cartii de indentitate cum se numeste acum. Pentru un copil de 14 ani acesta este unul din cele mai importante momente. Buletin la 14 ani, cu acordul parintilor Conform legislatiei de pana acum, un adolescent avea obligativitatea ca, dupa .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )