Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avertismentul politistilor pentru BLACK FRIDAY! Cum sa eviti tepele la cumparaturile online

B1 B1,
Avertismentul politistilor pentru BLACK FRIDAY! Cum sa eviti tepele la cumparaturile online

Politia recomanda cetatenilor care vor sa achizitioneze produse in mediul online sa se asigure ca firmele sau magazinele sunt de incredere si sa verifice rating-ul vanzatorilor pe site-urile de comert. continuă pe B1

Pregatiri intense pentru Black Friday

La inceput reducerile de preturi de Black Friday erau aplicate in special la cateva sute de produse .

Bonami: oferte tentante pentru Black Friday

Bonami da startul reducerilor de Black Friday. Anul acesta clientii se vor bucura de doua weekenduri cu reduceri, conform traditiei: unul specific pietei romanesti, respectiv 15-17 noiembrie, si cel international, intre 29 noiembrie si 1 decembrie.

Top strategii de email marketing pentru Black Friday

De Black Friday, ca in orice promotie, este esential ce s-a intamplat inainte de inceputul acesteia, ce se intampla in timpul promotiei, dar si mai importanta este consolidarea pentru urmatoarea campanie, indiferent de rezultatele actuale, sustin specialistii unei agentii de email marketing.

Black Friday 2019 la eMAG: ce reduceri pregateste cel mai mare retailer online din Romania

Anul acesta, eMAG organizeaza cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului pe 15 noiembrie. in cadrul unui eveniment organizat la Commons Unirii, reprezentantii companiei au vorbit despre strategia pe care o vor adopta pentru Black Friday.

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV

BLACK FRIDAY 2019 eMag Reduceri ALTEX Oferte Flanco BLACK FRIDAY iPhone BLACK FRIDAY Samsung Preturi telefoane Reduceri TV . toate aceste lucruri vor fi cautate de romani pe data de 15 noiemkbrie 2019.

Surprize uriase pentru telespectatori! Ce pregatesc Razvan si Dani, de Black Friday, la Antena1

Razvan si Dai pregatesc surprize uriase telespectatorilor lor. Ce le-au pregatit oamenilor de Black Friday, la Antena 1? Razvan si Dani pregatesc surprize telespectatorilor, de Black Friday Razvan si Dani se cunosc de mai bine de 30 de ani si tot de atunci sunt prieteni buni. Au acumulat mii de ore de transmisiuni in direct .

Black Friday 2019: PC Garage anunta o multime de reduceri pentru gameri si nu numai

PC Garage va organiza campania Black Friday pe 15 noiembrie, oferind reduceri substantiale la sute de produse din categoriile gaming, componente, laptopuri si telefoane.

Black Friday 2019: Superlativele Fashion Days. Comanda de 29 de produse, in valoare de 11.392 de lei, in primele 3 ore

Cel mai mare Black Friday din istoria site-ului Fashion Days a inceput in aceasta dimineata, in jurul orei 7. Startul a fost dat, simultan, atat in aplicatie, cat si pe fashiondays. ro.

Black Friday 2019 la Fashion Days a pornit! Geci si cizme ieftine, pentru ca iarna nu-i ca vara!

Black Friday 2019 Fashion Days. Vinerea Neagra a inceput la Fashion Days inca de miercuri, 13 noiembrie. in acest an, Black Friday tine nu mai putin de 3 zile la fashiondays. ro.

BLACK FRIDAY: PC Garage anunta reduceri pentru sute de produse

PC Garage, anunta inceputul campaniei Black Friday din data de 15 noiembrie, in cadrul careia va oferi reduceri substantiale la sute de produse din categoriile Gaming, Componente, Laptopuri si Telefoane, se arata intr-un comunicat emis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )