Libnet.ro
UNICEF

05:00

Comisia Europeana SOMEAZA Romania: Este o DEVIERE semnificativa si nu s-a facut nimic pentru redresare

B1 B1,
Comisia Europeana SOMEAZA Romania: Este o DEVIERE semnificativa si nu s-a facut nimic pentru redresare

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania: Deviere semnificativa de la MTO Comisia Europeana transmite un avertisment Romaniei. Oficialii de la Bruxelles cer Guvernului de la Bucuresti sa ia masuri cu. continuă pe B1

Comisia Europeana avertizeaza Romania cu privire la o abatere bugetara semnificativa in 2017

Comisia Europeana a adresat miercuri un avertisment Ungariei si Romaniei cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) in 2017, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana, despre Romania: Problemele legate de coruptie persista la toate nivelurile, se exercita presiuni asupra institutiilor judiciare

In recomandarile specifice de tara pe 2018, Comisia Europeana a atras atentia asupra schimbarilor legislative in domeniul Justitiei care au loc in Romania, informeaza HotNews. Documentul trateaza problema.

Comisia Europeana avertizeaza Romania cu privire la o posibila abatere bugetara in 2017

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca a emis avertismente fata de Romania si Ungaria, cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) in 2017, scrie Agerpres.

Comisia Europeana: Riscul de saracie este foarte ridicat in Romania

Comisia Europeana a adresat miercuri, in recomandarile specifice de tara, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu.

Comisia Europeana avertizeaza ca Romania cu privire la o posibila abatere bugetara in 2017

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca a emis avertismente fata de Romania si Ungaria, cu privire la existenta unei deviatii semnificative de la traiectoria de ajustare spre obiectivul bugetar pe termen mediu MTO) in 2017, scrie Agerpres.

Comisia Europeana a decis: Cat mai au voie sa circule cele trei milioane de masini diesel din Romania! Vezi daca te afli pe lista!

In contextul scandalului diesel, tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

MAE raspunde criticilor aduse de Comisia Europeana: Nu exista dezechilibre macroeconomice

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reactioneaza la criticile aduse, miercuri, Romaniei de Comisia Europeana in recomandarile specifice de tara pe 2018. MAE afirma ca Romania va participa activ in.

Comisia Europeana, cu ochii pe Italia: Avertisment asupra derapajelor bugetare

Comisia Europeana a adresat marti un avertisment noului guvern italian asupra derapajelor bugetare, reamintind ca Italia este una dintre cele mai indatorate tari din zona euro.

Scandal imens la Bruxelles pe reducerea fondurilor europene. Numerosi europarlamentari acuza Comisia Europeana de minciuna

Un imens scandal a izbucnit, miercuri, la Bruxelles, in jurul viitorului buget al Uniunii Europene. Numerosi europarlamentari au acuzat Comisia Europeana ca da dovada de lipsa de transparenta in prezentarea.

Comisia Europeana, avertisment adresat Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala

Comisia Europeana a adresat, miercuri, un avertisment Romaniei privind riscul foarte ridicat de saracie sau de excluziune sociala. Familiile cu copii, persoanele cu dizabilitati, romii si populatia rurala sunt in mod special afectati. Inegalitatile ridicate privind veniturile persista, pe fondul impactului scazut al facilitatilor fiscale, se arata in recomandarile specifice de tara publicate de Executivul comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )