Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romanii cheltuiesc cel putin 1.740 de lei cu ocazia inceputului de an scolar pentru copiii lor

Hotnews Hotnews,
 Romanii cheltuiesc cel putin 1.740 de lei cu ocazia inceputului de an scolar pentru copiii lor

Cheltuielile medii cu ocazia inceputului de an scolar variaza de la 1740 de lei pentru invatamantul primar, pana la 2650 de lei pentru elevii de liceu, arata datele unui studiu transmis luni HotNews. ro de catre MKOR Consulting. Bugetul alocat manualelor scolare este intre 570 de lei invatamant primar) si 980 de lei invatamant liceal). continuă pe Hotnews

Romanii cheltuiesc cel putin 1.740 de lei cu ocazia inceputului de an scolar pentru copiii lor

Cheltuielile medii cu ocazia inceputului de an scolar variaza de la 1740 de lei pentru invatamantul primar, pana la 2650 de lei pentru elevii de liceu, arata datele unui studiu transmis luni HotNews. ro de catre MKOR Consulting. Bugetul alocat manualelor scolare este intre 570 de lei invatamant primar) si 980 de lei invatamant liceal).

Bilantul uraganului care a afectat arhipelagul Bahamas a ajuns la cel putin 30 de morti

Hubert Minnis, seful Guvernului de la Nassau, a anuntat joi ca cel mai recent bilant indica faptul ca cel putin 30 de persoane au decedat in Bahamas din cauza uraganului Dorian, scrie Mediafax, citand publicatia The Hill.

Burkina: Cel putin 20 de morti in atacuri

Cel putin 20 de persoane au fost ucise in doua atacuri, intre care unul cu dispozitiv exploziv impro.

Mats Wilander, despre recordul de Grand Slam-uri: Federer va juca inca cel putin doi ani, va incerca sa-l opreasca pe Nadal

Rafael Nadal si-a imbogatit impresionantul palmares cu al 19-lea trofeu de Grand Slam, fiind la un singur titlu distanta de Roger Federer, detinatorul recordului la acest capitol. Mats Wilander 55 de ani), de sapte ori campion de Grand Slam, este de parere ca elvetianul va incerca sa il opreasca pe Nadal sa ii egaleze recordul, iar asta il va determina sa joace tenis inca cel putin doi ani.

Cel putin opt persoane au murit in Coreea de Nord si Coreea de Sud din cauza taifunului Lingling

Cel putin cinci nord-coreeni au murit si trei a fost raniti din cauza taifunului Lingling, care a lo.

Patria Bank vrea sa emita cel putin 6.000 de obligatiuni

Patria Bank vrea sa emita, in perioada 16 septembrie - 4 octombrie, cel putin 6. 000 de obligatiuni in valoare de minimum 3 milioane de euro, potrivit unui document al bancii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )