Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bursa de Valori Bucuresti trece de maximul ultimilor 12 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa de Valori Bucuresti trece de maximul ultimilor 12 ani

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a ajuns luni la pragul de 10. 024 de puncte si a atins, astfel, maximul ultimilor 12 ani. continuă pe Wall-Street Ro

Indicele Bursei de Valori Bucuresti depaseste 10.000 de puncte si ajunge la maximul ultimilor 12 ani

Indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) a trecut luni de pragul de 10. 000 de puncte si a atins astfel maximul ultimilor 12 ani.

Business report: Extragerile zilnice de gaze din depozite au atins maximul ultimilor 3 ani, ajungand la nivelul productiei interne curente; Compania de drumuri: Proiectele de investitii beneficiaza de finantare de 3 miliarde lei in 2020

Cu cati bani traiesc romanii pe luna. Gospodariile din Romania si-au majorat veniturile cu 9,4%, dar au crescut si cheltuielile. Veniturile totale ale gospodariilor. Record de masini noi cumparate de romani in 2019. Ce autoturisme au preferat. Dupa ce tara noastra s-a ales cu porecla cimitirul de masini al Europei, cifrele s-au.

DUPA MAI BINE DE DOISPREZECE ANI BET doboara pragul de 10.000 de puncte

Indicele se afla la doar 834 de puncte distanta de maximul istoric din iulie 2007 Indicele BET, referinta pietei noastre de capital, a incheiat astazi sedinta de tranzactionare peste pragul de 10. 000 de puncte, nivel pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai depasit la inchidere din octombrie 2007 cand, spre deosebire de tendinta ascendenta clara de acum, indicele schita o corectie ce ulterior s-a precipitat intr-o prabusire de peste 80%, cauzata de criza financiara globala din acea perioada.

Actiunile Renault la minimul ultimilor sase ani dupa semnele de intrebare privind alianta cu Nissan

Actiunile constructorului auto francez Renault au coborat luni la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, dupa un articol publicat in Financial Times potrivit caruia directorii Nissan au urgentat planurile de rezerva privind un eventual divort de Renault, transmite Reuters.

IN ULTIMII TREI ANI Crestere de aproape 270% pentru actiunile Turbomecanica

Actiunile producatorului de componente pentru aeronave Turbomecanica TBM) au marcat o evolutie spectaculoasa in ultimii trei ani. intre 30 decembrie 2016 si 30 decembrie 2019, pretul actiunii TBM a urcat de la 0,0968 lei la 0,355 lei, echivalentul unui avans de 266,7%, cu mult peste cel al indicilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), BET Plus avand, in perioada mentionata, o apreciere de 41,56%. Mai mult decat atat, cu tot cu dividende, randamentul total al titlului companiei aeronautice este de 343,9%, printre cele mai mari livrate de emitentii listati la BVB, in intervalul avut in vedere.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )