Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana: Bugetul UE pentru perioada 2021-2027 va fi mai redus fata de cel actual

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana: Bugetul UE pentru perioada 2021-2027 va fi mai redus fata de cel actual

Comisia Europeana a propus un buget pe termen lung echivalent cu 1,114% din Venitul National Brutal UE-27, se arata intr-un comunicat publicat miercuri de executivul comunitar. in prezent, Uniunea cu 27 de. continuă pe Antena3

Irlanda isi pregateste bugetul pentru ce e mai rau in cazul Brexitului fara acord

Ministrul de finante al Irlandei Paschal Donohoe va prezenta marti bugetul pentru anul 2020 cu gandul la un Brexit fara acord, detaliind modul in care va pastra firmele pe linia de plutire si va permite finantelor statului sa revina din deficit daca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana intr-o maniera haotica, potrivit Reuters.

Romania nu trebuie pierduta. Motivul pentru care Comisia Europeana a crescut semnificativ fondurile alocate pentru perioada 2021 - 2027

Romania este singura tara din centrul si estul Europei care va beneficia de o crestere semnificativa a fondurilor de coeziune pentru perioada 2021 - 2027, comparativ cu cadrul financiar multianual actual.

PSD insista cu Dan Nica. Viorica Dancila: Nu a fost respins Comisia Europeana anunta marti ca a refuzat noul candidat pentru postul de comisar european al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila sustine, in continuare, ca Dan Nica nu a fost respins, desi Comisia Europeana anuntase marti, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca si al doilea candidat trimis de Guvernul.

Comisia Europeana: Marea Britanie sa propuna o solutie aplicabila acum pentru frontiera irlandeza, nu aranjamente netestate si revocabile

Comisia Europeana a comunicat luni ca Regatul Unit trebuie sa propuna o solutie aplicabila acum pentru frontiera irlandeza, inaintea summitului Uniunii Europene de saptamana viitoare, nu aranjamente.

Sylvyie Goulard exclude o demisie automata din Comisia Europeana in cazul in care va fi pusa sub acuzare

Candidata Frantei la Comisia Europeana, Sylvie Goulard, a exclus marti o demisie automata din executivul european daca este pusa sub acuzare in dosarul angajarilor fictive ale asistentilor eurodeputatilor MoDem, potrivit unui document obtinut de AFP.

Comisia Europeana este gata sa riposteze la taxele americane

Comisia Europeana promite un raspuns ferm la suprataxele vamale americane care urmeaza sa intre in v.

Comisia Europeana, fara comisar roman?

Scandalul privind nominalizarea guvernului Dancila pentru functia de comisar european continua. Desi comisiile Parlamentului European continua audierile privind viitorii comisari de la Bruxelles, proces care se va incheia joi, 10 octombrie, audierea lui Dan Nica sau a Melaniei Ciot nu se afla pe ordinea de zi. Nici comisia juridica a Parlamentului European, nici comisia de transporturi din cadrul aceleiasi institutii nu au programat, pana la inchiderea editiei, nicio sedinta pentru saptamana in curs. Se pare ca propunerile facute de guvernul Dancila nu au fost trimise inca la Parlament de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

VIORICA DANCILA: Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana

Premierul Viorica Dancila sustine ca propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsa. Cei din Parlamentul European din opozitie am vazut ca spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea Romaniei. Am vazut ce spune Siegfried Muresan, am vazut ce spun ceilalti. ) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtatorul de cuvant nu a spus acest lucru, afirma Dancila.

Dan Nica, respins de Comisia Europeana. Romania trebuie sa trimita o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar fi respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Romania va fi nevoita astfel sa trimita o a treia propunere.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL! Romanii AU INTRAT iN PANICA! Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Comisarul european pentru piata interna si industrie prevede disparitia masinilor diesel, in vreme ce cateva mari orase europene au anuntat deja interzicerea circulatiei motoarelor pe motorina.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )