Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania nu trebuie pierduta. Motivul pentru care Comisia Europeana a crescut semnificativ fondurile alocate pentru perioada 2021 - 2027

Adevărul Adevărul,
Romania nu trebuie pierduta. Motivul pentru care Comisia Europeana a crescut semnificativ fondurile alocate pentru perioada 2021 - 2027

Romania este singura tara din centrul si estul Europei care va beneficia de o crestere semnificativa a fondurilor de coeziune pentru perioada 2021 - 2027, comparativ cu cadrul financiar multianual actual. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care a fost ucis tanarul din Piata Constitutiei. Cine era femeia de la care a pornit scandalul

Procurorii au facut publice informatii cu privire la crima care a avut loc in Piata Consitutiei in noaptea de 29 spre 30 septembrie. Motivul pentru care tanarul a fost ucis este legat de faptul ca acesta ar fi avut o aventura cu iubita unui alt barbat, care a vrut sa se razbune. Motivul pentru care .

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita! Ce ar fi facut soferul de TIR cu putin timp inainte de tragedie

Zece persoane au murit, sambata, in urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o sosea din Ialomita, in dimineata de 5 octombrie. Acum s-a aflat si cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav. Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomita Zece oameni .

Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Motivul pentru care a facut asta si cui i-a lasat averea

O publicatie de peste Ocean a anuntat oficial vestea socanta primita de fanii Agelinei Jolie. Celebra actrita si-a dezmostenit cinci din cei sase copii. Cui ii va lasa averea sa estimata a 116 milioane de dolari? Care a fost reactia fostului sot? Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Cine ramane cu averea? Surse .

Tariceanu: Acesta este motivul pentru care noi ne-am retras de la guvernare

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat lunica o formula de guvernare constituita in jurul PSD nu i se pare una fezabila. intrebat cum vede ideea formari unui guvern alaturi de PSD si P.

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomitia, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Acesta este motivul pentru care carnagiul din Ialomita, unde au murit mai multi oameni, s-a petrecut

Accidentul grav de circulatie produs sambata dimineata pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un tir si un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de.

Elton John, marturisiri dureroase despre relatia cu mama sa. Motivul pentru care nu si-au mai vorbit timp de sapte ani: Nu o mai voiam in viata mea FOTO

Elton John, in varsta de 72 de ani, a marturisit care este motivul pentru care nu a vorbit timp de sapte ani cu mama sa, Sheila Eileen dwight, care a decedat in 2017.

Comisia Europeana: Marea Britanie sa propuna o solutie aplicabila acum pentru frontiera irlandeza, nu aranjamente netestate si revocabile

Comisia Europeana a comunicat luni ca Regatul Unit trebuie sa propuna o solutie aplicabila acum pentru frontiera irlandeza, inaintea summitului Uniunii Europene de saptamana viitoare, nu aranjamente.

Sylvyie Goulard exclude o demisie automata din Comisia Europeana in cazul in care va fi pusa sub acuzare

Candidata Frantei la Comisia Europeana, Sylvie Goulard, a exclus marti o demisie automata din executivul european daca este pusa sub acuzare in dosarul angajarilor fictive ale asistentilor eurodeputatilor MoDem, potrivit unui document obtinut de AFP.

Comisia Europeana este gata sa riposteze la taxele americane

Comisia Europeana promite un raspuns ferm la suprataxele vamale americane care urmeaza sa intre in v.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )