Libnet.ro
UNICEF

23:00

DUPA PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Banca Transilvania - profit in scadere cu 40%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Banca Transilvania - profit in scadere cu 40%

Banca Transilvania TLV), cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital din indicele MSCI Frontier Markets, a raportat la nivel de grup un profit net de 303,94 milioane de lei, pentru primele trei luni ale anului curent, in scadere cu 40,11% fata de cel obtinut la finele lunii martie 2019, in timp ce la nivel de banca rezultatul net al institutiei de credit din Cluj a fost de 260,99 milioane de lei, cu 40,15% sub cel aferent primului trimestru al anului trecut, se arata in raportul emitentului publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Zona euro a inregistrat o scadere economica istorica de 3,8% in primul trimestru al anului 2020

Zona euro a inregistrat cea mai accentuata scadere economica din istorie in primul trimestru al anului 2020, in urma crizei cauzate de COVID-19.

Facebook a inregistrat lunar 2,6 miliarde de utilizatori in primul trimestru al anului 2020

Facebook a inregistrat lunar 2,6 miliarde de utilizatori in primul trimestru al anului 2020, dar si o reducere semnificativa in cererea pentru publicitate, care s-a stabilizat in prima parte a lunii aprilie.

Veniturile Twitter au crescut cu 3% in primul trimestru al anului

Compania Twitter a anuntat joi ca veniturile ei au crescut cu 3% in primul trimestru al anului, iar numarul utilizatorilor activi zilnic pe platforma a ajuns la 166 de milioane, potrivit The Hollywood Reporter.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Economia americana a suferit o contractie de 4,8%, pe fondul pandemiei

Economia Statelor Unite ale Americii SUA)s-a contractat puternic, in primul trimestru din acest an, in cel mai abrupt ritm de la Marea Recesiune incoace, evolutie survenita pe fondul pandemiei de coronavirus si a implementarii de restrictii pentru contracararea acesteia, masuri care au inchis controlat economia, au dus la deprimarea cererii si astfel la incheierea celei mai lungi expansiuni economice din istoria tarii.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al BCR a crescut cu 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat, in primul trimestru din acest an, un profit net de 428,3 milioane de lei 89,3 milioane de euro), in crestere cu 60% fata de aceeasi perioada a anului precedent, ca urmare a rezultatului operational mai mare si a impactului pozitiv din recuperarile semnificative de la clienti neperformanti.

OMV Petrom a raportat venituri de 6 MLD. lei in primul trimestru

OMV Petrom a raportat venituri de 6 miliarde lei in primul trimestru din 2020, in crestere cu 12% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net de 653 milioane lei, in scadere cu 43% fata de T1 2019.

BCR a amanat ratele a peste 22.000 de persoane fizice si peste 1.000 de firme in primul trimestru. Banca a avut un profit net de aproape 90 de milioane de euro pe primele 3 luni

Peste 22. 000 de oameni si-au amanat ratele pe care le aveau la BCR si peste 1. 000 de cereri au venit din partea firmelor inclusiv clienti de leasing), spun reprezentantii bancii intr-un comunicat referitor la rezultatele financiare ale bancii pe primul trimestru. Potrivit aceluiasi document, banca si-a triplat capacitatea Contact Centerelor, unde volumul de apeluri trece de 16. 000zi. Potrivit datelor financiare publicate joi, BCR a inregistrat un profit net de 428,3 milioane de lei 89,3 milioane de euro), in crestere cu 60% fata de primul trimestru din anul trecut, datorita rezultatului operational mai bun si a impactului pozitiv din recuperarile semnificative de la clienti neperformanti.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Afacerile Orange Romania au scazut cu 2,9%

Orange Romania a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de 257,4 milioane de euro, in scadere cu 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente, scadere mai pronuntata in luna martie, in contextul crizei generate de epidemia COVID-19.

Orange Romania anunta o cifra de afaceri in primul trimestru de 257,4 mil. de euro: scadere de 2,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut

In intervalul ianuarie-martie, Orange Romania a realizat o cifra de afaceri in valoare de 257. 4 milioane de euro. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cifra de afaceri este in scadere cu 2. 9%, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente,.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%

OMV Petrom a raportat in primul trimestru un profit net de 653 milioane lei, cu 43% mai mic decat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, in timp ce veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei, potrivit raportului neauditat transmis miecuri de companie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )