Libnet.ro
UNICEF

14:00

Comisia Europeana: Stabilitatea financiara a fost, din nou, afectata in 2018. Rectificarile s-au abatut de la regulile de interzicere a cresterii plafoanelor de deficit

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Stabilitatea financiara a fost, din nou, afectata in 2018. Rectificarile s-au abatut de la regulile de interzicere a cresterii plafoanelor de deficit

Dupa mai multi ani de eforturi sustinute de consolidarea sectorului financiar, stabilitatea financiara a fost din nou afectata in 2018 de un set de initiative legislative ale Guvernului si Parlamentului, se arata intr-un raport al Comisiei Europene CE). continuă pe Hotnews

Comisia Europeana: Noua lege a pensiilor din Romania, un pericol. Protejati Pilonul II si sectorul bancar!

Comisia Europeana avertizeaza ca Ordonanta 114 a afectat stabilitatea financiara din Romania si recomanda Guvernului sa protejeze Pilonul II de pensii si sectorul bancar, in contextul in care noua lege a pensiilor este un pericol pentru sustenabilitatea finantelor publice.

VIDEO Comisia Europeana si Guvernul transmit acelasi comunicat dupa intalnirea Dancila-Juncker-Timmermans: Oficialii europeni saluta angajamentul Guvernului roman de a nu continua reformele judiciare controversate

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintele Frans Timmermans au salutat angajamentul Guvernului roman de a nu continua reformele judiciare controversate si de a relua imediat dialogul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru a progresa in reformele judiciare si in lupta impotriva coruptiei, a transmis Comisia Europeana, dupa intalnirea Vioricai Dancila cu oficialii europeni. Exact acelasi comunicat a fost transmis si de Guvern, dupa intalnirea de la Bruxelles.

Avertisment de la Comisia Europeana: Romania merge impotriva curentului si deviaza puternic de la celebrul MTO. Reduceti deficitul!

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania ca in 2018 s-a abatut semnificativ de la obiectivul bugetar pe termen mediu, celebrul MTO, care prevede ca tara noastra trebuie sa reduca deficitul bugetar.

Comisia Europeana: Se exercita presiuni asupra institutiilor judiciare si a magistratilor inclusiv prin infiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Evolutiile din ultimul an au generat preocupari cu privire la statul de drept si au amplificat ingrijorarile serioase care planau deja asupra ireversibilitatii si durabilitatii progreselor inregistrate anterior de Romania in ceea ce priveste reformarea sistemului judiciar si combaterea coruptiei la nivel inalt, arata Comisia Europeana in recomandarile specifice de tara facute publice miercuri. Oficialii europeni mai spun ca masurile in curs care vizeaza modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala ar avea un impact negativ asupra eficacitatii anchetelor si proceselor penale si ar restrange, totodata, definitia infractiunii de coruptie.

Ilie Nastase isi doreste sa devina din nou tata. Daca e fetita, va fi jucatoare de tenis!

Ilie Nastase a marturisit ca-si doreste sa devina din nou tata, iar daca va fi fetita, are deja planurile aranjate pentru viitorul ei. E dezamagit ca niciunul dintre urmasii sai nu i-a mostenit pasiunea pentru tenis, asa ca nu i-ar strica o micuta Simona Halep. Ilie Nastase pare ca e la a doua tinerete dupa [] .

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune din nou. O suta de persoane au fost evacuate in Galati

O suta de persoane localitatea Corod, judetul Galati, au fost evacuate, luni seara, dupa ce o viitura formata pe un parau a inundat zeci de gospodarii si mai multe drumuri. in zonele afectate intervin mai.

Andreea Balan a primit, din nou, o VESTE CUMPLITA! Este DOBORATA DE DURERE: Eu nu mai pot!

Andreea Balan are nevoie de asistenta psihologica dupa ce a fost la un pas de moarte. Artistaa primit o veste cumplita de la medici, la scurt timp dupa ce a fost la un pas de moarte. Ea nu o sa mai poat.

Bataie generala, dupa ce CSA Steaua a ratat din nou promovarea in Liga a III-a. Carmen merge la baraj

CSA Steauaa ratat promovarea pentru a-l doilea an consecutiv in Liga 3, dupa ce a fost invinsa de Carmen Bucuresti, scor 0-1. La finalul partidei care s-a jucat pe stadionul din Regie, nervii fanilor.

Subiectele zilei: Abramburica saboteaza din nou admiterea la liceu. Parintii ii cer demisia; Documentul MEN care propune o reformare a sistemului de invatamant este plin de greseli; Trei elevi ai Colegiului Militar din Campulung Moldovenesc, cadeti la ac

Trei din patru romani sunt nemultumiti de infrastructura tarii. Autostrazile reprezinta principala prioritate pentru investitii. Romanii sunt cetatenii cei mai. Retea de prostitutie romaneasca, anihilata in Portugalia. 20 de femei eliberate. Autoritatile portugheze au destructurat o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )