Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Playtech Playtech,
Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] . continuă pe Playtech

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

Surse: Criminalul politistului din Timis a fost dus la spital si va fi operat

Ucigasul politistului din Timisa fost prins in aceasta dimineata, intr-o operatiune a fortelor speciale. Anchetatorii au primit un pont ca se afla in casa unei rude, care fusese verificata.

Reactia lui Marian Godina, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. A devenit virala

Marian Godina, cunoscut pentru relatia transparenta pe care o are cu cetatenii, urmaritori ai acestuia in mediul online, a publicat un mesaj pe o retea de socializare, dupa prinderea ucigasului politistului din Timis. Marian Godina, reactie surprinzatoare dupa prinderea infractorului Lepa Din pacate, nu a opus rezistenta, a fost mesajul lui Marian Godina, insotit de [] .

Mesajul socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins

Mesaj socant postat de Marian Godina, dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Din pacate, nu a opus rezistenta, a scris politistul din Brasov. Mesajul politistului s-a viralizat.

Victor Ponta vrea tragerea la raspundere a ministrului de Interne, dupa uciderea politistului din Timis: Carmen Dan, invitata la Ora Guvernului

Victor Ponta solicita ca ministrul de Interne, Carmen Dan, ca fie invitata la Ora Guvernului, pentru o dezbatere referitoare la cazul politistului din Timis omorat de un recidivist. Grupul ProRomania.

Carmen Dan acuza sindicatele ca profita de moartea politistului din Timis ca sa-i ceara demisia: Cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist cand pleaca in misiune

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca nu are nicio vina in cazul uciderii politistului din Timis, pentru ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune. Despre cererea sindicatelor din Politie de a demisiona, din cauza subfinantarii Politiei, Carmen Dan a sustinut ca sindicalistii ii cer demisia de cate ori pot sa profite de o astfel de ocazie.

Detalii noi despre asasinul politistului din Timis. S-au gasit urme de sange in casa in care s-ar fi ascuns criminalul

Imagini cu casa in care se banuieste ca s-ar fi ascuns asasinul politistului din Timis. Fortele Speciale au descins in urma cu putin timp la casa respectiva aflata la doar cativa kilometri departare de.

VIDEO A fost prins ucigasul politistului din Timis. Unde l-au gasit trupele speciale pe criminal

Politistii l-au prins marti dimineata pe Marcel Ionel Lepa, barbatul acuzat ca l-a omorat duminica pe un barbat din Timis. Lepa a fost capturat intr-o locuinta aflata la sapte km de Timisoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )