Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Razvan Cuc, despre FIRMELE CHINEZESTI interesate de executia autostrazii Comarnic - Brasov: Le-am dat termen 16 septembrie. Ori inchidem contractul, ori vom merge mai departe NU le puteam ingradi sub nicio forma participarea (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV Razvan Cuc, despre FIRMELE CHINEZESTI interesate de executia autostrazii Comarnic - Brasov: Le-am dat termen 16 septembrie. Ori inchidem contractul, ori vom merge mai departe NU le puteam ingradi sub nicio forma participarea (VIDEO)

EXCLUSIV in contextul in care Romania si SUA au semnat o serie de intelegeri care ar putea exclude firmele chinezesti din proiecte strategice, cum ar fi dezvoltarea retelei 5G, reporterul B1. ro l-a intrebat. continuă pe B1

EXCLUSIV Ministrul Razvan Cuc ataca B1.RO: M-am obisnuit ca cei de aici sa faca tot felul de SPECULATII Cuc sustine ca vizita in Grecia cu AGHIOTANTUL a fost una PRIVATA: Poate m-am dus la un SPITAL, nu cred ca trebuie sa dau explicatii (VIDEO)

EXCLUSIV Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a aratat deranjat de speculatiile B1. ro, dupa ce site-ul nostru a dezvaluit ca acesta, impreuna cu aghiotantul sau, au efectuat o deplasare in Grecia, la.

EXCLUSIV Razvan Cuc, deplasare in secret la Salonic. Luni, ministrul Transporturilor semneaza cu turcii de la Alsim Alarko contractul pentru Lotul 1 din Autostrada de Centura a Capitalei. Grecii de la Aktor construiesc lotul 3 (FOTO)

EXLUSIV ONLINE Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat in aceasta saptamana o vizita fulger neanuntata la Salonic. Informatii ajunse in posesia B1. ro arata cum ministrul s-a imbarcat intr-o.

RAZVAN CUC: Peste 300 de angajati ai Tarom vor fi concediati

Peste 300 de persoane angajate la departamentele comercial, achizitii si economic din cadrul Tarom vor fi restructurate in perioada urmatoare, iar la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere va fi redus numarul posturilor de conducere, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

EXCLUSIV Cati km de autostrada vom avea pana la finalul anului? Razvan Cuc: Noi am vorbit de 100 KM DATI iN TRAFIC. Vor mai fi lucrari de facut Nu voi accepta ca statul sa fie luat in deradere de SMECHERI (VIDEO)

EXCLUSIV La inceputul anului a fost vorba de 180 de kilometri de autostrada deschisi in 2019, la inceputul verii erau promisi doar 100 de kilometri, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca pana.

Ministrul Razvan Cuc anunta noi investitii la aeroporturile Baneasa si Otopeni

Licitatia privind proiectarea si executia noului terminal de la Otopeni va fi lansata in circa o lun.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )