Libnet.ro
UNICEF

06:00

Suntem codasi in topul bunastarii. Pe ce dau romanii cei mai multi bani

Antena3 Antena3,
Suntem codasi in topul bunastarii. Pe ce dau romanii cei mai multi bani

Romanii au devenit mai cumpatati atunci cand isi fac cumparaturile si se gandesc cu mai multa atentie acum unde si cum sa-si investeasca banii. Remarca a fost facuta de consilierul guvernatorului BNR,. continuă pe Antena3

UNICEF: Copiii cu dizabilitati sunt cei mai expusi la violenta, abuz, exploatare si neglijare.

Copiii cu dizabilitati au cele mai mici sanse sa beneficieze de educatie, sanatate si protectie, ei fiind printre cei mai expusi la violenta, abuz, exploatare si neglijare, mai ales daca sunt izolati in institutii din cauza stigmatului social si a costurilor financiare, arata un raport UNICEF, citat de Mediafax. Raportul Starea Copiilor Lumii 2013 - Copiii cu dizabilitati, prezentat marti de UNICEF, arata ca, la nivel international, exista putine date in ceea ce priveste numarul exact al .

POR - programul care a atras cei mai multi bani de la UE are un grad de absorbtie de 30%

Programul Operational Regional a avut cel mai bun grad de absorbtie a banilor de la UE 30%, conform lui Calin Surdeanu, seful autoritatii de management. El a sustinut, la Cluj, ca in cateva luni, gradul de absorbtie va ajunge la 50% pentru ca vom lucra pana la 2 noaptea.

Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

Inca o editie a Turului Dobrogei la Ciclism, a 14-a, a ajuns la final. Organizatorii, rutierii, antrenorii, toti s-au declarat incantati de competitie si de modul cum au decurs ostilitatile. In final, intrecerea a fost catalogata una drept frumoasa de majoritatea participantilor si celor implicati. De asemenea, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon a anuntat ca de la editiile urmatoare sprijinul va fi mult mai consistent, promisiune venita chiar din partea presedintelui Eduard Novak, .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )