Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

România Liberă România Liberă,
Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

Inca o editie a Turului Dobrogei la Ciclism, a 14-a, a ajuns la final. Organizatorii, rutierii, antrenorii, toti s-au declarat incantati de competitie si de modul cum au decurs ostilitatile. In final, intrecerea a fost catalogata una drept frumoasa de majoritatea participantilor si celor implicati. De asemenea, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon a anuntat ca de la editiile urmatoare sprijinul va fi mult mai consistent, promisiune venita chiar din partea presedintelui Eduard Novak, . continuă pe România Liberă

Manager VMware: Nimeni nu scapa de Darwin. In tehnologie, la orice schimbare majora, doar cei mai buni supravietuiesc

Angajatii din departamentele de IT ale companiilor trebuie sa se adapteze solutiilor informatice oferite prin cloud computing, pentru ca la orice schimbare majora in tehnologie, doar cei mai buni vor supravietui, a declarat pentru Wall-Street. ro, Elie.

Tito Vilanova este somat sa plece de la Barcelona de catre unul dintre cei mai buni jucatori din lume

Tito Vilanova nu scapa de fantomele trecutului si continua sa fie comparat cu Josep Guardiola. Olandezul Johan Cruyff considera ca Vilanova ii este inferior fostului antrenor al echipei Barcelona si il sfatuieste pe spaniol sa plece.

Au fost votati cei mai urati miri din lume, iar acum uimesc din nou internetul. Fotografia a fost vazuta de zeci de mii de oameni in 24 de ore

Pe site-urile internationale sunt publicate zilnic zeci, poate chiar sute de topuri. Cei mai frumosi oameni, Cel mai frumos zambet, Cele mai nereusite operatii estetice, Cel mai bine imbracate vedete, Cea.

FOTO/ VIDEO Sase dintre cei mai puternici barbati din Europa si- au masurat fortele la Satu Mare. Pe podium au urcat un roman si un maghiar

Sase dintre cei mai puternici barbati din Romania, Ungaria, Serbia si Slovacia s- au intrecut astazi la Satu Mare in cadrul concursului international de de forta The Strongest Man, incluspe agenda manifestarilor prevazute in editia din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare.

Gamerii profesionisti din Romania si-au ales monitorul pentru 2013: ASUS VG248

Monitorul ASUS VG248 a fost ales ghici de cine? chiar de reprezentantii comunitatii de gaming din Romania pentru a fi folosit in toate competitiile Professional Gamers League din acest an. Si nu e de ici de colo. Cand un produs este ales chiar de publicul pentru care a fost conceput inseamna un scop atins, nu-i asa? ASUS VG248 a fost folosit de cei mai buni jucatori din Romania in cadrul finalelor sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League .

Ca de la campion la campioni! Lucian Bute a impartit premii celor mai buni sahisti din scolile galatene

Concursul de sah s-a desfasurat ieri, in curtea Bisericii Sfantul Mina, iar festivitatea de premiere a avut loc astazi, dupa traditionala slujba de duminica. Au fost premiati toti participantii.

Lux sau kitsch si megalomanie? Vezi cum arata cele mai profitabile cazinouri din lume! (FOTO).

Cei mai multi oameni cred ca Las Vegas este capitala mondiala a jocurilor de noroc, insa veniturile generate de cazinourile din Macao, o fosta colonie portugheza si o regiune semi-autonoma din China, le-au depasit pe cele din Las Vegas incepand din anul 2006. Cifra de afaceri a companiilor detinatoare de cazinouri in Macao este, anual, de cinci ori mai mare decat cea a companiilor care opereaza in Las Vegas, conform publicatiei The New Yorker. Cazinourile apar, in Macao, precum ciupercile .

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV.

Slujba pe care o ai e de vina pentru greutatea ta: secretarele sunt cele mai grase, iar oamenii de stiinta cei mai slabi

Cand ne gandim la meserii care ingrasa, primul lucru care ne vine in minte este ca un bucatar-sef ar trebuie sa fie, de departe, cel mai plinut. Dar nu este asa. Noile cercetari demonstreaza ca profesorii, inginerii, dar si secretarele sunt predispusi la ingrasare, iar muncitorii din fabrica si oamenii de stiinta sunt mai feriti de kilogramele in plus, noteaza Daily Mail.

Chinezii, printre cei mai necivilizati turisti

Turistii chinezi sunt recent tinta multor controverse atunci cand calatoresc in tari straine. Printre obiceiurile lor deranjante se numara falsificarea de certificate de casatorie pentru a obtine reduceri pentru luna de miere si permiterea copiilor sa se defecheze pe podeaua unui aeroport din Taiwan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )