Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Rectificarea bugetara asteapta avizul CSAT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Rectificarea bugetara asteapta avizul CSAT

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Dancila, despre rectificarea bugetara: Asteptam avizul CSAT

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila. Lucram la rectificarea bugetara, domnul ministru Teodorovici.

Viorica Dancila, anunt important despre RECTIFICAREA BUGETARA: Se asteapta avizul CSAT (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata. Lucram la rectificarea bugetara, domnul ministru Teodorovici va da toate.

VIORICA DANCILA: Lucram la rectificarea bugetara

Guvernul lucreaza la rectificarea bugetara si asteapta avizul CSAT pentru a fi aprobata, a declarat, joi, prim-ministrul Viorica Dancila.

Tariceanu o avertizeaza pe Dancila ca ALDE s-ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca mai multi colegi sunt nemultumiti de raporturile din coalitia de guvernare, precizand ca in cazul in care Viorica Dancila nu va avea o discutie cu ALDE despre rectificarea bugetara, partidul pe care il conduce nu o va vota.

Ce conditii pune Tariceanu pentru ca ALDE sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca partidul pe care il conduce nu va vota rectificarea bugetara, in cazul in care premierul Viorica Dancila nu va avea o discutie cu ALDE pe aceasta tema.

Tariceanu, mesaj direct pentru PSD: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara. Foarte multi se gandesc la iesirea de la guvernare

Desi a spus ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca multi colegi cer iesirea de la guvernare, dupa ce social-democratii au anuntat ca o sustine pe Viorica Dancila.

Rectificarea bugetara mai intarzie. Care sunt motivele

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat joi ca rectificarea bugetara va fi adoptata abia in luna august, din lipsa de timp, urmand ca saptamana viitoare sa aiba loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT).

CALIN POPESCU-TARICEANU: Ministrii ALDE nu vor sa voteze rectificarea bugetara

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a atras atentia ca ministrii formatiunii ar putea sa nu voteze rectificarea bugetara pentru ca in proiect sunt incluse niste prioritati pe care ei nu le inteleg si a subliniat ca asteapta sa fie discutate in coalitie unele investitii pe care ALDE le considera strategice.

Viorica Dancila il va demite marti pe seful CNAS. Intre timp, ii asteapta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia.

Viorica Dancila, acuzatii dure in scandalul de la CNAS: Este intolerabila atitudinea dispretuitoare fata de pacienti si medici

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca asteapta de la noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, sa gaseasca solutii care sa rezolve cat mai urgent.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )