Libnet.ro
UNICEF

16:00

Viorica Dancila, acuzatii dure in scandalul de la CNAS: Este intolerabila atitudinea dispretuitoare fata de pacienti si medici

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, acuzatii dure in scandalul de la CNAS: Este intolerabila atitudinea dispretuitoare fata de pacienti si medici

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca asteapta de la noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, sa gaseasca solutii care sa rezolve cat mai urgent. continuă pe Antena3

Viorica Dancila il va demite marti pe seful CNAS. Intre timp, ii asteapta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia.

Viorica Dancila: Marti il demit pe seful CNAS daca nu isi va prezenta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca marti il va demite pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), in cazul in care Razvan Vulcanescu nu isi va prezenta.

VIORICA DANCILA: Modul in care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la sedinta de Guvern, ca modul in care au fost gestionate problemele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS) este inacceptabil, iar atitudinea celor care trebuiau sa explice pacientilor si medicilor de ce sistemul cardului de sanatate nu functioneaza este intolerabila.

Viorica Dancila anunta ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la CNAS: E un profesionist, e foarte bine pregatit. Nu exista nicio acuzatie la adresa sa

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, chiar daca decizia de numire nu a aparut inca in Monitorul Oficial. Dancila a fost iritata de intrebarile presei privind numirea lui Ciurchea in contextul in care acesta este anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Dancila spune ca nu exista nicio acuzatie la adresa lui Ciurchea atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca, ci doar o ancheta. Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia CNAS.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe seful CNAS

Premierul Viorica Dancila l-a demis marti pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu. Totodata, Viorica Dancila a dispus si trimiterea la CNAS a Corpului de control pentru.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

Dancila: Modul in care au fost gestionate problemele CNAS este inacceptabil

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca modul in care au fost gesti.

Cine este Viorica Dancila si ce traseu politic a avut. in 2009, a fost batuta in plina strada

Vasilica-Viorica Dancila, 55 de ani, vine din Rosiorii de Vede si fost desemnata premier in luna ianuarie a anului 2018. in noiembrie 2019 va candida pentru functia de presedinte al Romaniei. Iata parcursul sau si detalii despre episodul din 2009 in care a fost batuta in plina strada. Cine este Viorica Dancila si ce traseu .

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )