Libnet.ro
UNICEF

15:00

ALERTA FINANCIARA: Lovitura de la ANAF pentru cei care cu cont la banca! Legea tocmai a fost publicata

B1 B1,
ALERTA FINANCIARA: Lovitura de la ANAF pentru cei care cu cont la banca! Legea tocmai a fost publicata

ANAF este nevoit sa creasca gradul de colectare al sumelor de la datornici, astfel ca o modificare recenta a Codului de Procedura Fiscala, realizata prin intermediul unei ordonante guvernamentale, va impune noi. continuă pe B1

ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

Virusul ucigas face ravagii in China! Din cauza virusului, au de suferit si marile companii care se afla acolo, din cauza ca au fost inchise, iar linia de productie pentru acestea au fost oprite,.

Astazi intra in vigoare noile reglementari privind ridesharingul Care sunt conditiile pentru soferii care fac Uber, Bolt, Clever sau Yango

Noile reglementari privind ridesharingul au intrat in vigoare sambata, a anuntat Politia Romana, care explica conditiile pentru cei care fac Uber, Bolt, Clever sau Yango.

Lovitura pentru cei doi brutari din Sri Lanka. Ce a decis patronul lor din comuna Ditrau

Rascoala din Ditrau se afla deja de doua zile in atentia publicului. Dupa ce mai multi sateni din comuna Ditrau, judetul Harghita aprotesta cu privire la faptul ca se simt stingheriti de prezenta unor doi angajati din Sri Lanka, adusi sa lucreze la o brutarie din comuna. Ce s-a decis sambata in privinta angajatilor straini? .

Cod rutier 2020. Atentie, soferi. Ce se intampla cu cei care primesc amenzi in alte state UE

Noi schimbari in Codul Rutier 2020! Ce se va intampla cu conducatorii auto care primesc sanctiuni in alte state din Uniunea Europeana? Acum le va fi mult mai usor sa plateasca. Cod rutier 2020. Atentie soferi! Prin indeplinirea unor conditii, o amenda de circulatie primita de romani in alt stat din UE, poate fi recunoscuta .

Comisia Europeana interzice Romaniei si Lituaniei sa acorde autorizatii de urgenta pentru pesticide care afecteaza albinele in ianuarie, Ministerul Agriculturii a autorizat temporar folosirea acestor substante

Comisia Europeana a decis luni sa interzica Romaniei si Lituaniei sa acorde autorizatii de urgenta nejustificate pentru pesticide care contin trei tipuri de neonicotinoide imidacloprid, clotianidin si tiametoxam) si care ar afecta albinele. Decizia a fost luata in contextul in care in 18 ianuarie Ministerul Agriculturii a autorizat temporar, pentru situatii de urgenta, utilizarea acestor pesticide la tratarea semintelor de porumb si de sfecla de zahar.

Milano: Politistii au dat 162 de amenzi in 3 ore pentru soferii care au iesit cu masinile in timpul interdictiei de circulatie

Politistii din Milano au dat 162 de amenzi in 3 ore pentru soferii care au iesit cu masinile, desi autoritatile au interzis acest lucru pentru cateva ore, conform BBC.

Comisia Europeana interzice acordarea de autorizatii pentru pesticide care ar putea afecta albinele

Comisia Europeana a adoptat, luni, doua decizii care interzic Lituaniei si Romaniei sa acorde autorizatii de urgenta nejustificate pentru pesticide care contin trei tipuri de neonicotinoide imidacloprid, clotianidin si tiametoxam).

Candidatul USR Sector 4, Antonio Andrusceac: As vrea sa existe rute ocolitoare pentru cei ce fac transport greu si care folosesc bulevardele largite ca pe niste centuri in interiorul cartierului nostru

Candidatul USR Antonio Andrusceac a prezentat in prima sa conferinta de presa planurile pe care le are pentru Sectorul 4 al Capitalei, dar si proiectele pe care le-a inceput in calitate de consilier local si pe.

Pedepse mari pentru agresorii care lovesc profesorii. Senatul Romaniei a adoptat proiectul de lege

Senatul Romaniei a adoptat luni cu 75 de voturi pentru si 24 impotriva proiectul de Lege privind investirea personalului didactic de predare, de conducere, de indrumare si de control cu exercitiul autoritatii publice pe timpul si in legatura cu indeplinirea atributiilor de serviciu.

Business report: Apartamentele vor continua sa se scumpeasca in 2020. Unde se vand cele mai scumpe locuinte din UE: Romaniacel mai ridicat risc de saracie pentru persoanele care lucreaza

Schimbare de trend: in Bucuresti, dupa 12 ani, centrul vinde mai multe locuinte decat localitatile invecinate. in ultimii ani, traficul infernal din marile orase, in special din Bucuresti si Cluj-Napoca, a determinat modificarea preferintelor. Romanii fac credite pe 30 ani pentru a profita de chiriile uriase la apartamente. Piata chiriilor din Capitala si marile orase universitare atrage tot mai mult interesul romanilor, gata sa se imprumute pe 30 de ani de la banca pentru un.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )