Libnet.ro
UNICEF

17:16

Demnitarii din Guvern vor beneficia de limite mai flexibile pentru decontarea locuintelor de serviciu

Hotnews Hotnews,
 Demnitarii din Guvern vor beneficia de limite mai flexibile pentru decontarea locuintelor de serviciu

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi un proiect de OUG privind reglementarea unor cheltuieli de cazare pentru demnitarii din cadrul ministerelor. Sunt prevederi care se refera la decontarea mai flexibila a cheltuielilor pentru locuintele de serviciu in limita unui plafon maxim, stabilit prin hotarare a Guvernului. continuă pe Hotnews

Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului la san: Peste 20.000 de romance din categorii defavorizate vor beneficia gratuit de mamografii in cadrul unui program de screening

Peste 20. 000 de romance majoritatea din categoriile defavorizate) vor beneficia gratuit de mamografii si de tratarea precoce a leziunilor precanceroase mamare in cadrul unui program de screening al Ministerului Sanatatii, finantat din fonduri europene. in fiecare an, la 1 octombrie, este marcata Ziua mondiala de lupta impotriva cancerului la san, cu scopul de a creste gradul de constientizare cu privire la cancerul de san si de a sublinia importanta informarii asupra acestei maladii, dar si a faptului ca aceasta boala pote fi invinsa cu ajutorul programelor preventive.

Cinematografele din India vor putea fi redeschise din 15 octombrie

Cinematografele din India vor putea fi redeschise incepand cu 15 octombrie, a anuntat Guvernul, in ciuda cresterii continue a numarului de contaminari cu noul coronavirus, conform news. ro.

Elevii din Romania vor putea studia teatrul ca disciplina optionala

Elevii vor putea studia teatrul, ca disciplina optionala, in anul scolar 2021-2022, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a semnat ordinele privind aprobarea a trei discipline optionale si a programelor aferente acestora.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )