Libnet.ro
UNICEF

16:15

Elevii din Romania vor putea studia teatrul ca disciplina optionala

Hotnews Hotnews,
 Elevii din Romania vor putea studia teatrul ca disciplina optionala

Elevii vor putea studia teatrul, ca disciplina optionala, in anul scolar 2021-2022, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a semnat ordinele privind aprobarea a trei discipline optionale si a programelor aferente acestora. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei: Elevii vor putea studia teatrul ca disciplina scolara optionala, incepand de anul viitor

Incepand cu anul scolar 2021-2022, elevii din Romania vor putea alegestudia teatrul, ca disciplina optionala. Recent, ministrul Educatiei,Monica Anisie, aprobat introducerea in.

Cinematografele din India vor putea fi redeschise din 15 octombrie

Cinematografele din India vor putea fi redeschise incepand cu 15 octombrie, a anuntat Guvernul, in ciuda cresterii continue a numarului de contaminari cu noul coronavirus, conform news. ro.

120.000 firme din Romania vor primi 550 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania si 550 .

Marcel Ciolacu: Alegerile parlamentare nu se vor putea organiza. Vom ajunge la 3.000 infectari cu COVID-19 pe zi

Alegerile parlamentare nu vor putea fi organizate din cauza numarului tot mai mare de infectari cu COVID-19, care ar putea ajunge la 2. 000 de cazuri pe zi, a declarat Marcel Ciolacu, in exclusivitate, la Antena 3. Liderul PSD a adaugat ca PNL va forta totusi organizarea alegerilor si au deja planul facut pentru acest lucru.

ORBAN: Romanii vor putea vota prin corespondenta in tarile unde nu va fi posibila organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va desfasura o campanie de informare dedicata romanilor din diaspora, astfel incat acestia sa cunoasca faptul ca vor putea vota prin corespondenta la alegerile parlamentare in tarile unde nu va fi posibila organizarea de sectii de votare din cauza restrictiilor sanitare impuse de autoritati in statele respective, conform Agerpres.

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

Vesti proaste pentru toti gamerii din Romania! Ce se intampla cu jocurile video

Pe masura ce razboiul consolelor revine, incepand de luna viitoare gamerii vor avea de suferit. Ce urmeaza sa faca Microsoft si Sony. Vesti proaste pentru gameri, ce se intampla cu jocurile video Conform CNBC, pe masura ce razboiul consolelor revine, jocurile video sunt pe cale sa se scumpeasca. Luna viitoare, Microsoft si Sony urmeaza sa .

Judetele Alba si Cluj, introduse de Germania pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania Lista completa

Judetele Alba si Cluj au fost introduse de autoritatile germane pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania, iar cei care vin din aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze, a anuntat joi Ministerul roman de Externe. La acest moment, pe aceasta lista se afla Bucurestiul si 14 judete din Romania.

Localitatile din Romania cu denumiri amuzante. iti e si rusine sa spui ca esti din Baicoi sau Spermezeu

Romania se intrece pe sine la numele localitatilor amuzante. Denumirile unora dintre ele sunt pomenite cu mare rusine. Unde se afla acestea si care sunt cele mai celebre datorita numelor lor? Localitati din Romania cu denumiri rusinoase Romania are 20. 000 de localitati, iar printre ele isi fac loc unele dintre cele mai amuzante, dar si .

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )