Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noul model al documentelor prin care poate fi solicitata decontarea somajului tehnic

Hotnews Hotnews,
 Noul model al documentelor prin care poate fi solicitata decontarea somajului tehnic

In Monitorul oficial din data de 12 octombrie 2020, a fost publicat Ordin MMPS nr. 14682020 privind modificarea anexei pentru aprobarea modelului documentelor prin care poate fi solicitat somajul tehnic, arata o analiza transmisa de consultantul fiscal Adrian Benta. Avand in vedere recentele hotarari ale autoritatilor de a restrictiona sau de a inchide anumite sectoare de activitate se reactiveaza procedura de decontare a somajului tehnic avand in vedere prevederile art. XII din OUG nr. 302020 urmata de multiple modificari. Prin ordin MMPS nr. 14682020 se reactualizeaza formularele ce trebuie completate de catre angajatorii ce solicita decontarea acestei indemnizatii. Tot cu aceasta ocazie, sunt enumerate punctual domeniile de activitate restrictionate si perioada de aplicare a restrictiilor, spune Adrian Benta. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor a adoptat decizional proiectul prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazul violentei domestice

Camera Deputatilor a adoptat, marti, decizional, proiectul de lege prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica, iar impacarea partlilor nu mai inlatura.

Vaccinul vechi de 100 de ani care poate salva omenirea de covid-19. Descoperirea uluitoare a oamenilor de stiinta

Ipotezele despre vaccinul revolutionar impotriva coronavirusului sunt diverse si incerte, ceea ce i-a impins pe medici sa caute solutii tangibile in acest moment. Astfel, mai multi oameni de stiinta din Marea Britanie au inceput testarea vaccinului BCG, dezvoltat in 1921, pentru a vedea daca poate salva vieti afectare de COVID-19. Vaccinul BCG, o noua sansa .

PeBloguri: Guvernul Romaniei a fost dat in judecata, pentru incalcarea libertatii religioase. Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) solicita instantei anularea hotararii prin care au fost interzise pelerinajele

Partidul Puterii Umaniste social-liberal), reprezentat de presedintele executiv Daniel Ionascu, a dat in judecata Guvernul Romaniei si Institutia Prefectului Iasi, pentru hotararile prin care a fost interzisa participarea credinciosilor la pelerinajele religioase. in actiune se cere anularea hotararilor si constatarea nulitatii acestora.

Tehnicile prin care infractorii te lasa fara bani pe card: atentie la aceste semne

Ca public, ne-am obisnuit destul de usor sa cumparam orice se poate de pe internet. De la bilete pentru evenimentele care nu prea mai exista, la articole de imbracaminte sau chiar alimente,.

Faceau curatenie in casa bunicii din Bistrita, cand au facut o descoperire care poate sa le aduca mii de euro

Descoperire neasteptata facuta de doi tineri in casa bunicii lor din Bistrita, in timp ce faceau curatenie in pivnita locuintei. Cei doi au dat peste o pisica mumificata care va fi scoasa la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3175 seconds )