Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tehnicile prin care infractorii te lasa fara bani pe card: atentie la aceste semne

Playtech Playtech,
Tehnicile prin care infractorii te lasa fara bani pe card: atentie la aceste semne

Ca public, ne-am obisnuit destul de usor sa cumparam orice se poate de pe internet. De la bilete pentru evenimentele care nu prea mai exista, la articole de imbracaminte sau chiar alimente,. continuă pe Playtech

Sondaj: Romanii sunt ingroziti de faptul ca ar putea ramane fara bani in perioada pandemiei. Un roman din trei crede ca isi va pierde locul de munca

Principala frica a romanilor in perioada pandemiei este ca vor ramane fara bani, urmata cresterea preturilor si de pierderea locului de munca. Un roman din trei se teme ca isi va pierde locul de.

Sclavie la o ferma din Bihor: Un barbat obliga minori sa munceasca pentru el si ii lasa fara apa si mancare

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Bihor, obliga mai multe persoane printre care si minorisa aiba grija de animalele din ferma sa, nu le dadea mancare, ii platea cu sume mici de bani si le-a.

Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 era mentinut

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri in Parlament Legea pentru respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 912019 privind desfiintarea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului argumenteaza ca ascest institut nu a reusit sa-si dovedeasca utilitatea, ci a generat, prin activitatea sa si contrar obiectivului sau stabilit prin lege, numeroase tensiuni si controverse in spatiul public, conform News.

Solutia prin care Google te avertizeaza daca iti sunt furate parolele

Google Chrome va deveni in curand un browser mai sigur pentru Android si iOS. Primeste o actualizare care te va avertiza daca parolele ti-au fost compromise si cum poti remedia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )