Libnet.ro
UNICEF

07:00

Uber, pierdere financiara uriasa din cauza pandemiei. Directorul general renunta la salariul de 1 milion de dolari

Adevărul Adevărul,
Uber, pierdere financiara uriasa din cauza pandemiei. Directorul general renunta la salariul de 1 milion de dolari

Uber a raportat joi o pierdere de 2,9 miliarde de dolari in primul trimestru, cea mai mare din ultimele trei trimestre, dar actiunile companiei au urcat cu peste 8%, dupa un declin initial, in urma optimismului directorului general Dara Khosrowshahi ca volumul curselor isi revine dupa un minim atins la jumatatea lunii aprilie, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

BMW amana contruirea fabricii din cauza pandemiei

Grupul german BMW va amana constructia fabricii de un miliard de euro din Debrecen, Ungaria, pentru a conserva numerarul, in contextul scaderii cererii, cauzata de extinderea pandemiei de coronavirus COVID-19), a anuntat miercuri directorul financiar Nicolas Peter, transmite Reuters.

20 de romani, avertizati dupa ce si-au montat ilegal acasa amplificatoare de semnal GSM pe fondul izolarii sociale din cauza pandemiei de COVID-19

Mai multi romani si-au montat acasa ilegal amplificatoare de semnal 2G3G4G, echipamente radio care cresc nivelul semnalului receptionat de telefonul mobil, pe fondul izolarii sociale si a intensificarii utilizarii comunicatiilor electronice, a anuntat vineri autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Fara acordul operatorilor de telefonie, echipamentele provocau interferente de semnal la telefonia mobila si au generat reclamatii. in urma verificarilor, 20 de persoane fizice au primit pentru moment doar avertismente, dupa ce au scos din folosinta echipamentele. Daca vor repeta fapta risca amenzi de pana la 5. 000 de lei.

Peste 91% dintre copii si adolescenti se simt stresati sau trec prin experiente tulburatoare din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus i-a afectat din punct de vedere emotional, intr-o proportie covarsitoare, pe copii si adolescenti: 91% dintre ei trec prin experiente tulburatoare, conform unui studiu realizat de World Vision, care a inclus copii si tineri din.

Grecia amana vanzarile de active din cauza pandemiei

Grecia va obtine in 2020 doar o mica parte din veniturile estimate din privatizari deoarece criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19) a fortat autoritatile sa amane planificatele vanzari de active pentru a evita ofertele scazute, transmite Reuters.

Suedia a depasit pragul de 3000 de morti din cauza pandemiei de Covid-19

Bilantul deceselor provocate de noul coronavirus in Suedia a depasit joi 3. 000, a informat Agentia p.

Cotele fotbalistilor vor suferi scaderi de peste 20% din cauza pandemiei

Criza economica provocata de pandemia de coronavirus va antrena o scadere a valorii fotbalistilor pr.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

Uber va concedia 3.700 de oameni, din cauza scaderii volumului de curse

Compania americana de transport in sistem de ridesharing Uber, care opereaza si in Romania, ar urma sa concedieze 3. 700 de angajati, adica aproximativ 14% din personalul sau, conform unei informari oficiale depuse recent la autoritatile din SUA.

20 de milioane de americani, concediati doar in aprilie din cauza pandemiei

Mai mult de 20 de milioane de americani au fost concediati, doar in luna aprilie, de firmele private afectate de pandemie,dupa ce au fost nevoite sa-si inchida fabricile, santierele sau magazinele.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )