Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutoare de stat pentru industria cinematografica inca 150 de milioane de euro pana in 2023

Hotnews Hotnews,
 Ajutoare de stat pentru industria cinematografica inca 150 de milioane de euro pana in 2023

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri alocarea a inca 150 de milioane de euro, sub forma de ajutor de stat, pentru urmatorii trei ani, industriei cinematografice. Astfel, bugetul schemei de ajutor de stat a ajuns la 1,2 miliarde de lei, echivalentul a aproximativ 250 milioane euro. Alocarile financiare nerambursabile vor fi in cuantum de 35% din totalul cheltuielilor eligibile. continuă pe Hotnews

Ajutoare de stat pentru Tarom si Blue Air Guvernul va garanta imprumuturi de peste 600 milioane lei ale celor doua companii

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un proiect de OUG privind acordarea unor ajutoare de stat companiilor TAROM si BLUE AIR, pe motiv ca cele doua companii aeriene au pierderi importante din cauza efectelor pandemiei COVID -19. Statul va garanta in procent de 100% imprumuturi de peste 600 milioane lei, a dobanzilor si comisioanelor aferente.

Decizie de ultim moment: Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat miercuri seara ca mai multe aeroporturi din Romania vor beneficia de o schema de ajutor de stat pentru compensarea pierderilor inregistrate ca urmare a.

Ministrul Fondurilor Europene trebuie sa aprobe schemele de ajutor de 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM

Hotararea de guvern pentru aprobarea Programului national de digitalizare a microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii s-a publicat in Monitorul Oficial, dar mai departe Ministerul Fondurilor Europene trebuie sa faca schemele de minimis si alte documente necesare pentru ca fondurile de 150 milioane Euro sa poata fi accesate de firme, sa-si cumpere echipamente si servicii ITC.

Industria cinematografica va primi un ajutor de la stat de 150 de milioane de euro. Vor fi acordati bani in plus pentru promovarea Romaniei

Schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice a fost prelungita pana in 2023, fiind alocati 150 de milioane de euro acestui sector, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern.

Industria cinematografica va primi un ajutor de la stat de 150 de milioane de euro pana in 2023

Schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice a fost prelungita pana in 2023, fiind alocati 150 de milioane de euro acestui sector, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern.

Guvernul Romaniei a aprobat acordarea unor ajutoare de stat pentru 5 aeroporturi regionale

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, 19 august, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasageri pe an, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020.

Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

22 milioane lei vor primi aeroporturile Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu pentru a trece mai usor .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )