Libnet.ro
UNICEF

13:45

DEZASTRU ECONOMIC pentru Romania: Ce estimeaza Standard Poors ca se va intampla in 2019 cu tara noastra

B1 B1,
DEZASTRU ECONOMIC pentru Romania: Ce estimeaza Standard Poors ca se va intampla in 2019 cu tara noastra

Se confirma! Optimisul guvernantilor nu este sustinut de analistii externi. Standard Poors SP) estimeaza ca economia Romaniei va incetini si mai mult in 2019, la 3,5%, din cauza cererii externe. continuă pe B1

CIOLOS: Alegerile europarlamentare din 26 mai - un moment de referendum pentru Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, ieri, la Craiova, ca alegerile europarlamentare din 26 mai trebuie sa reprezinte un moment de referendum in care romanii sa aleaga ce directie doresc pentru Romania.

Chifu: Importanta Ucrainei este cruciala pentru Romania datorita rolului de scut pe care il are in fata presiunilor ruse asupra Republicii Moldova. Alegerile au loc intr-un moment critic

Importanta Ucrainei este cruciala pentru Romania, nu numai datorita romanilor care traiesc in aceasta tara, ci mai ales pentru rolul de pavaza in fata presiunilor ruse asupra Republicii Moldova, atrage.

24 IT. Cum vrea Honor sa prinda loc la masa gigantilor de telefoane. Compania are ganduri mari pentru Romania

Honor este pe locul al doilea in topul vanzarilor de telefoane in Rusia, patru in Ucraina si Finlanda, locul cinci in UK si Franta si are ganduri mari si pentru Romania. Fara target, cel putin oficial.

Digisport: Moment istoric pentru Romania! Anuntul facut vineri dimineata

Tragerea la sorti pentru grupele Euro 2020 va avea loc in Romania, la Romexpo, in Bucuresti. Capitala tarii noastre se bucura de un eveniment unic: tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor de la Euro 2020 va avea loc in toamna, in Bucuresti.

Iohannis: Guvernarea PSD e toxica! Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania. Nu a fost sa fie!/ Presedintele a promulgat legea bugetului de stat pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou guvernarea PSD, in cadrul unei declaratii de presa: Aceasta guvernare este toxica pentru stabilitatea Romaniei si pentru bunastarea populatiei, care suporta in fiecare zi costurile, a tinut sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,349 seconds )