Libnet.ro
UNICEF

11:30

CIOLOS: Alegerile europarlamentare din 26 mai - un moment de referendum pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS: Alegerile europarlamentare din 26 mai - un moment de referendum pentru Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, ieri, la Craiova, ca alegerile europarlamentare din 26 mai trebuie sa reprezinte un moment de referendum in care romanii sa aleaga ce directie doresc pentru Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare: Nu putem abandona Romania in bratele PSD. Ma voi bate in continuare pentru a afla adevarul despre 10 august (VIDEO)

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la Parlament, Bogdan a declarat ca decizia de a candida a fost cea mai grea din viata lui.

PNL a publicat cea mai asteptata lista. Pe cine va baga in alegeri?

PNL si-a definitivat in sfarsit lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Iata lista de candidati propusi de Ludovic Orban sa lupte cu Dragnea. Lista pentru europarlamentare este deschisa in mod surprinzator de catre jurnalistul Rares Bogdan care s-a reinscris de curand in partidul PNL. Iar alaturi de el in cursa pentru Parlamentul European vor [] .

Evolutiile partidelor. Cine creste si cine scade inainte de alegerile europarlamentare

Participarea la vot, laalegerile europarlamentare ce vor avea loc pe data de 26 mai 2019, va fi30%, potrivit sociologului MariusPieleanu. inainte de alegerile europarlamentare, PSD s-aoprit.

Alegerile europarlamentare: Salariul, indemnizatiile si beneficiile unui deputat care ajunge in Parlamentul European

Alegerile europarlamentare vor avea loc, in Romania, pe 26 mai, iar cetatenii vor putea vota oamenii care ii vor reprezenta in Parlamentul European . Odata deveniti deputati ai institutiei europene, ei vor primi un salariu lunar de 7. 000 de euro, o.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Adio televiziune! Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Simona Halep are probleme serioase cu proprietatile de pe Nordului! Cum au ajuns casele sale din cea mai scumpa zona a Capitalei motiv de scandal

Simona Halep are probleme serioase legate de proprietatile pe care le detine pe soseaua Nordului, o zona rezidentiala de lux din Bucuresti cunoscuta mai ales pentru Cartierul Francez, potrivit.

Ce referendum pregateste Iohannis pentru ziua scrutinului europarlamentar

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai, dar s-ar putea sa fii chemat in aceeasi zi sa te pronunti si pe un referendum legat de justitie, anuntat de Klaus Iohannis, dar care care nu a fost inca organizat. Presedintele Klaus Iohannis ar fi inceput sa lucreze la strategia pentru declansarea unui referendum pe justitie in [] .

Care sunt avantajele unui referendum pe justitie, simultan cu alegerile europarlamentare

Sunt convins ca mai toate partidele politice si Administratia Prezidentiala isi fac deja socotelile in legatura cu oportunitatea unui referendum pe problemele justitiei, simultan cu alegerile europarlamentare. CCR a desfiintat legea propusa de PSD si ALDE din care rezulta ca nu se pot organiza referendumuri simultan cu alte alegeri.

Se poate organiza referendum odata cu alegerile europarlamentare

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis miercuri ca poate fi organizat un referendum in ziua alegerilor europarlamentare. Ei au admis partial solicitarea de neconstitutionalitate a presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )