Libnet.ro
UNICEF

14:30

Curiozitati si informatii utile despre sistemele fotovoltaice pentru afaceri

Hotnews Hotnews,
 Curiozitati si informatii utile despre sistemele fotovoltaice pentru afaceri

Energia verde este una dintre directiile cheie pentru un viitor sustenabil, la nivel global fiind conturate politici prin intermediul carora este incurajata tranzitia catre surse de energie cu un impact minim asupra mediului. Sistemele fotovoltaice convertesc radiatiile solare in energie electrica, un factor determinant pentru randamentul panourilor fiind reprezentat de materialele din care sunt fabricate celulele fotovoltaice. Acestea pot fi realizate din siliciu monocristalin, siliciu policristalin sau amorf thin film. continuă pe Hotnews

Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este de parere ca ghidul de siguranta sanitara pentru redeschiderea unitatilor de invatamant au fost transmise in timp util. Dupa cum bine se stie, din punct de.

OMS despre suspendarea studiului pentru vaccinul anti-Covid: Este un lucru bun, este un apel de trezire

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul pentru a treia faza a vaccinului anti-Covid din motive de siguranta, poate fi un lucru bun si un apel de trezire, pemtru ca dezvoltarea unui vaccin nu este intodeuna un drum drept si rapid, scrie CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )