Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este de parere ca ghidul de siguranta sanitara pentru redeschiderea unitatilor de invatamant au fost transmise in timp util. Dupa cum bine se stie, din punct de. continuă pe B1

Monica Anisie, despre ce se va intampla cu elevii care nu mai pot tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a incercat sa explice ce se va intampla cu elevii care vor simti nevoia sa isi dea masca jos, avand in vedere perioada lunga de timp pe care acestia vor fi obligati sa o poarte zilnic.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit in studioul B1 TV, sambata, cu mai putin de 48 de ore ramase pana la ziua in care va debuta noul an scolar. Cu aceasta ocazie, ea s-a aratat optimista pentru.

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

MONICA ANISIE: Am recomandat sa nu se organizeze festivitati de inceput de an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, miercuri seara, ca a recomandat inspectorilor scolari generali sa nu organizeze festivitati la inceputul anului scolar, precizand insa ca directorii unitatilor de invatamant deja luasera decizia sa nu faca astfel de manifestari.

Monica Anisie se declara trista, acasa pe Facebook. Mi-e dor de...

Pentru ca ieri, la iesirea de la o emisiune televizata, ministrul Educatiei a fost asteptat de parintii suparati de modul in care Guvernul gestioneaza inceperea noului an scolar, astazi, Monica Anisie vine cu o postare pe Facebook in care se declara trista acasa.

Monica Anisie, reactie exploziva inainte de inceperea scolii: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu!

Inceputul noului an scolar aduce nemultumiri si incertitudini in randul autoritatilor, dar si al parintilor, al elevilor si al profesorilor. Acuzatiile se tin lant dupa ce, inainte cu trei zile de inceperea scolii, toata lumea descopera ca informatiile transmise sunt confuze si nimeni nu stie exact ce urmeaza sa se intample. Monica Anisie, mesaj disperat .

Monica Anisie, incoltita de parinti in parcare. Reactia ministrului la intrebarile acestora

Parintii au incoltit-o pe Monica Anisie chiar in parcare, dupa ce aceasta a participat la o emisiune televizata. Acestia au cerut lamuri cu privire la inceperea noului an scolar.

Basescu, despre Monica Anisie: Fie ea si profesoara, este in categoria de analfabeti functionali

Intrebat cum vede performanta ministrului Educatiei Monica Anisie, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PNL a ajuns sa guverneze cu oameni care in alte Cabinete erau in linia a treia sau a patra. Candidatul PMP la Primaria Capitalei a adaugat ca acum aceste persoane sunt in linia intai. Basescu sustine ca ministrul Monica Anisie este in categoria analfabetilor functionali din Executivul Orban, in ciuda faptul ca este profesoara.

Liberalul Vergil Chitac, despre Monica Anisie: Discutiile sunt atat de politizate in contextul celor doua campanii electorale, incat o cred pe doamna ministru ca usor-usor o lasa speranta

Vergil Chitac, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Constanta, a comentat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, mesajul transmis de ministrul Educatiei, Monica Anisie, in contextul in care mai.

Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Avizul epidemiologic nu este necesar la inceperea scolii, iar adeverinta pentru Educatie Fizica si Sport poate fi adusa in decurs de o luna. Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat ca avizul epidemiologic va fi necesar doar in cazul elevilor care au fost bolnavi si au lipsit de la scoala 3 zile. Doar in baza acestuia .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )