Libnet.ro
UNICEF

11:45

Donald Trump anunta ca este foarte aproape de un acord comercial cu China, dupa 19 luni de razboi comercial feroce

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump anunta ca este foarte aproape de un acord comercial cu China, dupa 19 luni de razboi comercial feroce

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca Statele Unite sunt foarte aproape de un acord cu China, dupa 19 luni de razboi comercial feroce intre primele doua puteri economice mondiale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump devine al treilea presedinte american care va fi pus sub acuzare, pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului Cel mai probabil, Trump va fi achitat de Senat

Democratii au retinut marti doua capete de acuzare impotriva lui Donald Trump in procedura de destituire care il vizeaza pe presedintele american: abuz de putere si obstructionarea Congresului, scrie AFP.

Cum a reactionat tanara activista Greta Thunberg, dupa ce Donald Trump a indemnat-o sa se relaxeze

Greta Thunberg, activista din zona de protectie a mediului, a avut o prima reactie, dupa ce presedintele american Donald Trump s-a lansat intr-o serie de ironii la adresa adolescentei, invitand-o sa se.

Donald Trump o ia din nou in ras peGreta Thunberg: Trebuie sa-si controleze furia si sa mearga la un film

Presedintele american Donald Trump a ridiculizat-o din nou, joi, pe activista de mediu Greta Thunberg, scriind pe Twitter ca suedeza de 16 ani care a inspirat mii de protestatari din toata lumea are probleme de control al furiei, scrie CNN.

Donald Trump semneaza un decret in lupta impotriva antisemitismuluii in campusuri

Donald Trump a semnat un decret in lupta impotriva antisemitismului in campusurile americane, un document care provoaca o polemica apriga, denuntat drept o atingere la adresa libertatii de exprimare, relateaza AFP.

Fiul lui Donald Trump a impuscat o specie rara de oaie salbatica in Mongolia. El a obtinut permisul de vanatoare dupa ce a parasit tara

Fiul presedintelui american Donald Trump a ucis o oaie dintr-o specie amenintata in timpul unei expeditii de vanatoare facute in vara in Mongolia. El a obtinut permisul de a vana retroactiv, dupa ce s-a intalnit cu presedintele tarii si a parasit tara.

Liderul majoritatii din Senatul american a anuntat cand va incepe procesul in vederea destituirii lui Donald Trump

Procesul in vederea destituirii lui Donald Trump ar putea sa aiba loc luna viitoare, in cazul in care Camera Reprezentantilor aproba, asa cum se asteapta, inculparea, a confirmat miercuri liderul majoritatii republicane in Camera superioara, Mitch McConnell, relateaza Reuters.

Donald Trump vrea includerea iudaismului in randul nationalitatilor. Pana acum era doar religie

Presedintele american, Donald Trump, va semna miercuri un ordin executiv care va permite interpretarea iudaismului drept o nationalitate, nu doar o religie, transmite CNN. Asteptarile Administratiei Trump fiind.

Un fost agent secret britanic sustine ca a avut o relatie cu fiica presedintelui Donald Trump, Ivanka

Fostul agent secret britanic Christopher Steele, autorul unui dosar compromitator despre Donald Trump, sustine ca a avut o relatie cu fiica presedintelui, Ivanka.

Donald Trump denunta cele doua capete de inculpare a sa in vederea destituirii drept ridicole

Presedintele american Donald Trump a denuntat drept ridicole cele doua capete de inculpare a sa formulate de catre democrati in cadrul procedurii de destituire, relateaza AFP.

Doua capete de acuzare pentru Donald Trump

Democratii americani au retinut marti doua capete inculpare a lui Donald Trump in cadrul procedurii destituirii presedintelui american, abuzul de putere si obstructionarea bunului mers al Congresului, conform News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )