Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donald Trump denunta cele doua capete de inculpare a sa in vederea destituirii drept ridicole

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump denunta cele doua capete de inculpare a sa in vederea destituirii drept ridicole

Presedintele american Donald Trump a denuntat drept ridicole cele doua capete de inculpare a sa formulate de catre democrati in cadrul procedurii de destituire, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Doua capete de acuzare pentru Donald Trump

Democratii americani au retinut marti doua capete inculpare a lui Donald Trump in cadrul procedurii destituirii presedintelui american, abuzul de putere si obstructionarea bunului mers al Congresului, conform News. ro.

Donald Trump devine al treilea presedinte american care va fi pus sub acuzare, pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului Cel mai probabil, Trump va fi achitat de Senat

Democratii au retinut marti doua capete de acuzare impotriva lui Donald Trump in procedura de destituire care il vizeaza pe presedintele american: abuz de putere si obstructionarea Congresului, scrie AFP.

Amazon il acuza pe Donald Trump de presiune necorespunzatoare pentru pierderea unui contract de 10 miliarde de dolari cu Pentagonul. Acuza si compania Microsoft

Gigantul Amazon l-a acuzat, luni, pe presedintele american Donald Trump ca ar fi profitat de functie pentru a aplica presiune necorespunzatoare asupra unor factori decizionali din cadrul Pentagonului pentru a.

Donald Trump il primeste pe seful diplomatiei ruse la Casa Alba

Donald Trump il primeste pe ministrul rus de Externe Seghei Lavrov, o intalnire care urmeaza sa fie scrutata cu atentie, in contextul in care relatiile presedintelui american cu Moscova au fost marcate de nenumarate controverse, relateaza AFP.

Donald Trump se intalneste la Casa Alba cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, dupa UN IMENS SCANDAL

Presedintele Donald Trump urmeaza sa se intalneasca marti la Washington cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, o intalnire care are loc pe fondul mai multor controverse care vizeaza legaturile.

Amazon il acuza pe Donald Trump de pierderea unui contract estimat la 10 miliarde de dolari

Amazon. com l-a acuzat luni, pe presedintele american Donald Trump de presiuni si partinire, pentru atribuirea companiei concurente, Microsoft a unui contract in valoare de 10 miliarde de dolari, transmite News. ro.

Donald Trump acuzat de antisemitism in urma unui discurs in Florida

Asociatii evreiesti americane il acuza pe Donald Trump de antisemitism, dupa ce acesta i-a catalogat pe unii alegatori evrei din sectorul imobiliar drept criminali brutali care vor vota cu el pentru a evita sa le fie impozitata averea, relateaza The Huffington Post.

Donald Trump cere Bancii Mondiale sa inceteze sa mai acorde credite Chinei

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat, vineri seara, Banca Mondiala pe Twitter, reprosand institutiei financiare internationale ca imprumuta bani Chinei.

Donald Trump cere Bancii Mondiale sa nu mai acorde imprumuturi Beijingului: China are destui bani

Presedintele american Donald Trump a cerut Bancii Mondiale sa nu mai imprumute bani Chinei, la o zi dupa ce institutia a adoptat un plan de imprumut pentru Beijing, in ciuda obiectiilor Washingtonului.

Andra si Eva Maruta, spectacol caritabil de Craciun. Ce au facut cele doua pe scena si in culise FOTO VIDEO

Andra a reusit sa surprinda pe toata lumea, cu prilejul unui concert caritabil de Craciun, fiind insotita de fiica ei, Eva Maria. Artista e o mamica devotata si isi iubeste foarte mult ambii copii, aceasta mai avand un baietel, pe David. De curand, insa, a petrecut mai mult timp cu mezina familiei sale, alaturi de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )