Libnet.ro
UNICEF

21:30

Turcia: Erdogan demite din nou guvernatorul bancii centrale

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Erdogan demite din nou guvernatorul bancii centrale

Guvernatorul bancii centrale a Turciei, Murat Uysal, a fost demis si inlocuit cu fostul ministru de Finante Naci Agbal, potrivit unui decret prezidential publicat sambata, in conditiile in care lira se confrunta cu o puternica devalorizare, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Erdogan l-a demis pe seful bancii centrale din cauza deprecierii lirei turcesti

Guvernatorul bancii centrale a Turciei, Murat Uysal, a fost demis si inlocuit cu fostul ministru de Finante Naci Agbal, potrivit unui decret prezidential publicat sambata, in conditiile in care lira se confrunta cu o puternica devalorizare, scrie AFP.

Alexandra Stan este din nou indragostita. Cine este noul ei iubit

Alexandra Stan nu se mai ascunde de ochii curiosilor si vine cu o imagine aparte cu aceasta in preajma noului amorez. Cine este barbatul care i-a furat inima? Cine este noul iubit al Alexandrei Stan? Sarut patimas in public Alexandra Stan iubeste din nou! Celebra artista a uitat de trecut si se bucura de nou .

Nicoleta Luciu a ajuns din nou pe mainile medicilor. Ce decizie a luat vedeta

Nicoleta Luciu a ajuns din nou pe mainile medicilor, dupa ce vedeta a luat decizia ca este timpul pentru o noua interventie estetica. Desi disparuta de mult timp din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu se mentine in continuare in forma si apeleaza chiar la diverse trucuri pentru a beneficia de un ten perfect. Nicoleta Luciu a .

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu aproape 100.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unitesi-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi. Aproape 100. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus au fost detectate miercuri in Statele Unite ale.

VIDEO Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina - primar

Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina, la inceputul lunii decembrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 si a cresterii constante a ratei de infectare, a avertizat miercuri, primarul Ion Lungu. Reamintim ca la Suceava a fost cel mai mare focar de coronavirus din Romania, iar municipiul resedinta de judet si opt comune invecinate au fost in carantina doua saptamani, incepand cu 30 martie.

UPDATE Curtea Constitutionala amana din nou o decizie privind impozitarea pensiilor speciale cu 85%

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri, pentru a treia oara, pronuntarea unei decizii asupra sesizarilor privind legea care prevede impozitarea pensiilor speciale cu 85%. Actul normativ a fost contestat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie si de catre Avocatul Poporului, pe motiv ca ar fi vorba despre o dubla impozitare.

CIOLACU: Mai mult ca sigur toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si carantina, dar ca acest lucru se va intampla dupa alegeri, relateaza Agerpres.

Romania, din nou in stare de urgenta si carantina: argumentele lui Ciolacu pentru pronosticul sumbru

Imaginea PSD in randul romanilor este mai trista ca niciodata. Din acest motiv, Marcel Ciolacu face tot ce este posibil pentru a convinge Guvernul si presedintele sa mute alegerile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )