Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Curtea Constitutionala amana din nou o decizie privind impozitarea pensiilor speciale cu 85%

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Curtea Constitutionala amana din nou o decizie privind impozitarea pensiilor speciale cu 85%

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri, pentru a treia oara, pronuntarea unei decizii asupra sesizarilor privind legea care prevede impozitarea pensiilor speciale cu 85%. Actul normativ a fost contestat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie si de catre Avocatul Poporului, pe motiv ca ar fi vorba despre o dubla impozitare. continuă pe Hotnews

Meghan Markle este insarcinata din nou?! Ce au descoperit americanii despre sotia Printului Harry

Zvonurile conform carora Meghan Markle ar fi insarcinata din nou par sa fie reale. Dupa ce au aparut imagini in care sotia Printului Harry pare mai plinuta la fata decat de obicei, americanii au facut o noua descoperire despre fosta Ducesa de Sussex. Motivele pentru care americanii cred ca Meghan Markle este din nou insarcinata .

VIDEO Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina - primar

Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina, la inceputul lunii decembrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 si a cresterii constante a ratei de infectare, a avertizat miercuri, primarul Ion Lungu. Reamintim ca la Suceava a fost cel mai mare focar de coronavirus din Romania, iar municipiul resedinta de judet si opt comune invecinate au fost in carantina doua saptamani, incepand cu 30 martie.

CIOLACU: Mai mult ca sigur toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si carantina, dar ca acest lucru se va intampla dupa alegeri, relateaza Agerpres.

Primele sperante ca Michael Schumacher va putea fi vazut din nou de fani: Eu ma intalnesc zilnic cu el

Incep sa apara vesti ceva mai bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Au trecut aproape sapte ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul mare campion de Formula 1. Iar in tot acest timp, familia a oferit extrem de putine detalii legate de starea de sanatate a germanului.

Romania, din nou in stare de urgenta si carantina: argumentele lui Ciolacu pentru pronosticul sumbru

Imaginea PSD in randul romanilor este mai trista ca niciodata. Din acest motiv, Marcel Ciolacu face tot ce este posibil pentru a convinge Guvernul si presedintele sa mute alegerile.

EXCLUSIV Presa anti-Trump il poate face din nou presedinte pe republican. Sebastian Fitzek, politolog: Profita de psihologia inversa a maselor

Marele adversar al lui Donald Trump nu este Joe Biden, ci presa americana, crede politologul Sebastian Fitzek. Din multe puncte de vedere, Donald Trump intruchipeaza excelent modelul liderului populist.

Huawei ar putea deveni din nou un jucator important pe piata globala de mobile: ce s-a schimbat

Activitatea Huawei din ultimii ani a fost sabotata masiva printr-un set de restrictii impuse de Donald Trump. Acum, lucrurile se pare ca s-au mai relaxat, partial. Pana de curand, nicio.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )