Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elvetienii au respins introducerea unui salariu minim unic, de 3.300 euro

B1 B1,
Elvetienii au respins introducerea unui salariu minim unic, de 3.300 euro

Elvetienii au respins, duminica, introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai mare din lume, potrivit primelor proiectii publicate de institutul GFS. bern,. continuă pe B1

UPDATE. Elvetienii AU RESPINS introducerea unui salariu minim unic

UPDATE 15:55 - Elvetienii au respins, duminica, introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai mare din lume, potrivit primelor proiectii publicate de.

UPDATE Elvetienii au respins prin vot introducerea unui salariu minim unic si cumpararea a 22 de avioane de lupta suedeze

Elvetienii au respins in mod clar, duminica, prin vot, introducerea unui salariu minim unic pe tara de 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai ridicat din lume, precum si cumpararea a 22 de avioane de lupta suedeze Gripen, anunta AFP.

UPDATE Elvetienii au votat duminica asupra salariului minim si a cumpararii unor avioane de lupta

Birourile de vot s-au deschis duminica in Elvetia pentru a le permite cetatenilor sa se pronunte asupra a doua subiecte: un salariu minim de 22 de franci elvetieni 18 euro) pe ora si cumpararea a 22 de avioane de lupta. UPDATE: Elvetienii au respins introducerea unui salariu minim unic pe tara de aproximativ 3. 300 de euro, care ar fi fost cel mai ridicat din lume, potrivit primelor rezultate preliminare ale votului, publicate de institutul GFS. bern.

Elvetia a votat: cetatenii nu vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Elvetienii au respins prin referendum introducerea unui salariu minim unic in tara, de aproximativ 3. 300 de euro, duminica. in cazul in care ar fi fost aprobat, ar fi devenit cel mai mare salariu minim din lume, potrivit primelor proiectii publicate de institutul GFS. bern, relateaza AFP.

Elvetienii voteaza daca vor sa aiba cel mai mare salariu minim din lume

Cetatenii elvetieni vor merge in aceasta duminica la urne pentru a vota in cadrul unui referendum daca vor sa aiba un venit minim garantat in valoare de 3. 300 de euro, adica cel mai mare salariu minim din lume, relateaza site-ul britanic BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )