Libnet.ro
UNICEF

08:00

Profit cu 128% mai mare pentru cea mai mare banca din Romania

Adevărul Adevărul,
Profit cu 128% mai mare pentru cea mai mare banca din Romania

Profitul net al BCR, cea mai mare banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a crescut cu 128% in primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 697 milioane lei 149,7 milioane euro), in contextul in care a institutia financiara inregistrat un avans de peste 50% al creditarii retail. continuă pe Adevărul

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Pentru Eurostat, Romania nu exista la capitolul economisire. Venitul brut ar trebui sa creasca cu o rata mai mare decat cea a cheltuielilor finale

Pentru prima data, Eurostat a publicat indicatorii-cheie trimestriali privind rata economisirii gospodariilor, cele mai mari cote regasindu-se in Suedia, Germania si Olanda. Statistica nu cuprinde insa Romania, Grecia, Irlanda si alte doua state.

BCR face profit de peste doua ori mai mare in primul semestru: pe ce s-a bazat cresterea bancii?

BCR, cea mai mare banca din piata locala dupa active, a raportat un profit net semestrial de peste doua ori mai mare decat in perioada similara din 2017, in contextul unui avans de peste 50% al creditarii pe zona de retail si o crestere solida a.

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT).

Actrita de fier din Timisoara, dupa Iron Man de la Hamburg. Dupa o cursa din asta nu sunt coerenta doua saptamani. Cea mai mare uzura e cea psihica

Actrita Teatrului German de Stat din Timisoara, Daniela Torok, a participat la puternicul concurs Iron Man de la Hamburg Germania).

Actrita de fier din Timisoara, dupa Iron Man Hamburg. Dupa o cursa din asta nu sunt coerenta doua saptamani. Cea mai mare uzura e cea psihica

Actrita Teatrului German de Stat din Timisoara, Daniela Torok, a participat la puternicul concurs Iron Man de la Hamburg Germania).

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,47%, cel mai mare nivel din februarie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Raetchi, PNL: Turneul lui Dancila n Balcanii de Vest a fost cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romne

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite Mediafax.

Romania are a cincea cea mai mare piata de contrabanda de tigari din Europa

Retelele de contrabanda au vandut in Romania peste 4,15 miliarde de tigarete in 2017, adica aproape 10% din volumele traficate pe teritoriul Uniunii Europene, Elvetiei si Norvegiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )