Libnet.ro
UNICEF

11:00

O banca din Romania este scoasa la vanzare

Adevărul Adevărul,
O banca din Romania este scoasa la vanzare

Unul din cele mai mari grupuri financiare din Polonia si-a anuntat oficial intentia de a vinde o banca din Romania la care detine pachetul majoritar de actiuni. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila: Daca si saptamana aceasta inregistram valori de 10 mii de infectari pe zi, cu siguranta la sfarsitul saptamanii vom avea o problema majora in sistemul de sanatate din Romania

Reprezentantul Romaniei la OMS,Alexandru Rafila, a declarat, la Antena 3, ca Romania este aproape de a atingelimita locurilor din spitale si cele de pe sectiile de Terapie.

Business report: Enel isi reorganizeaza afacerile din Romania. Proiectul Casa Unirea a fost regandit. Cine nu are un oras-magnet sa isi faca. Sarbatori digitale. Alege ce e foarte greu; acolo, nu ai competitie

Enel isi reorganizeaza toate business-urile din Romania. Cele trei firme de distributie ar putea fuziona * Proiectul Casa Unirea a fost regandit. Ministerul Agriculturii pregateste magazine mobile * Cine nu are un oras-magnet sa isi faca * Finantare europeana de 10 milioane lei pentru un spital fara spatiu si personal * Alege ce e foarte greu. Acolo, nu ai competitie * Sindalimenta: Guvernul da o lovitura fatala producatorilor agricoli * Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa * Sarbatori digitale. Pandemia de coronavirus a accelerat trecerea la online cu 5 ani * Reteta dureroasa a echilibrului bugetar * Premierul, despre suspendarea activitatii pietelor inchise: Merg persoane in varsta, vulnerabile * Cu doi din trei romani analfabeti digital, statul viseaza sa scoata economia din Epoca de piatra.

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Clipe grele pentru Adriana Iliescu! Ce decizie radicala a luat cea mai batrana mama din Romania, dupa ce a ajuns intr-o situatie fara iesire

Adriana Iliescu a ajuns intr-o situatie fara iesire. Cea mai batrana mama din Romania a trebuit sa ia o decizie radicala pentru a supravietui. Ce se intampla acum cu fosta profesoara si Eliza? Adriana Iliescu, inglodata in datorii Adriana Iliescu este nevoita sa isi duca traiul la limita existentei. Conform Impact. ro, cea mai batrana mama .

Prima aplicatie din Romania care ii ajuta pe nevazatori sa se ghideze mai usor in oras

SeeYou este prima aplicatie web-based din Romania ce conecteaza persoanele cu deficiente de vedere cu voluntari care fie pot insoti in diverse activitati offline, fie le pot oferi ajutor.

Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Adelina Pestritu a marturisit tuturor care sunt problemele din ultima vreme. Ce greutati intampina celerul influencer si de ce ii este frica deseori ca nu poate sa intre in propria locuinta? Adelina Pestritu are mici probleme cu casa Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea, Ade s-a filmat in direct pentru telespectatori din camera noua a Zenaidei.

Specia preistorica de pesti din Romania. Pericolul in care se afla din cauza oamenilor

Un peste ale carui prime semne de viata dateaza de acum 45 de milioane de ani este pe cale de disparitie din cauza barajelor de pe raul Arges si a nepasarii autoritatilor. Cateva zeci de exemplare inca mai pot fi gasite acum in judetul mentionat, insa nu se stie pentru cat timp. Specia preistorica pe .

Nelu Tataru, adevarul despre transferul pacientilor cu COVID-19 in strainatate. Ce se intampla in spitalele din Romania in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat in cursul zilei de ieri ce se va intampla cu pacientii infectati cu COVID-19, in contextul actual al spitalelor din Romania. Marti, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de morti de la inceputul pandemiei, astfel ca 177 de persoane si-au pierdut viata in doar 24 de ore.

CRBL, decizie radicala. De ce a plecat definitiv din Romania

Recent, CRBL a luat decizia de a se muta cu sotia si fiica lor in Spania. Artistul a intrat in direct in emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro Tv, unde a dezvaluit ce anume l-a determinat sa faca aceste alegere. De ce a plecat CRBL definitiv din Romania CRBL si-a luat fiica si sotia, si .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )