Libnet.ro
UNICEF

08:00

UE aloca 307 milioane de euro catre start-up-uri. O firma din Romania, printre cele selectate pentru finantare

Adevărul Adevărul,
UE aloca 307 milioane de euro catre start-up-uri. O firma din Romania, printre cele selectate pentru finantare

Consiliul European pentru Inovare CEI) a acordat peste 307 milioane de euro unui numar de 64 de intreprinderi nou-infiintate si IMM-uri inovatoare care contribuie la realizarea obiectivelor Pactului verde european si ale Planului de redresare pentru Europa. continuă pe Adevărul

O firma din Romania, printre cele selectate pentru finantare prin Pactul Verde European

Consiliul European pentru Inovare a acordat peste 307 milioane de euro unui numar de 64 de intreprinderi nou-infiintate si IMM-uri inovatoare care contribuie la realizarea obiectivelor Pactului verde european si ale Planului de redresare pentru Europa.

Spitalele pot accesa 350 milioane euro din fonduri europene pentru a gestiona COVID-19. Primele zece contracte, in valoare de circa 40 milioane euro au fost semnate

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor spitalelor COVID-19. Contractele semnate au valoare de 205,1 milioane lei circa 40 milioane de euro). in total, in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare - Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 - sunt disponibili 350 milioane euro. Pana in prezent, au fost depuse spre evaluare 51 cereri de finantare cu o valoare de 164,2 milioane euro. Apelul de proiecte este deschis pana la data de 30 septembrie 2020.

Ludovic Orban: S-a solicitat catre fiecare spital din Bucuresti lista cadrelor medicale din ATI Evaluam posibilitatea de a detasa personal

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca a fost solicitata catre fiecare spital din Bucuresti lista cadrelor medicale din sectiile de Anestezie Terapie Intensiva. Daca nu se reuseste completarea personalului cu voluntari in sectiile care trateaza pacienti Covid, este evaluata posibilitatea detasarii de personal din sectiile care nu sunt foarte aglomerate.

Cand vor incepe platile din cadrul masivului plan european de relansare ce aloca 80 mld. euro pentru Romania

Platile din cadrul masivului plan de stimulare economica convenit de liderii Uniunii Europene vor incepe in a doua jumatate a anului viitor, declarat vineri comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, potrivit Reuters.

UE pluseaza 100 de milioane euro pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-COVID

Comisia Europeana va cofinanta, cu 100 de milioane de euro, o cerere de propuneri lansata de Coalitia pentru inovare in domeniul pregatirii in eventualitatea aparitiei unei epidemii CEPI) pentru a sprijini dezvoltarea rapida de vaccinuri impotriva coronavirusului. Sprijinul UE face parte din angajamentul Comisiei de a investi 1 miliard de euro din programul Orizont 2020, programul UE pentru cercetare si inovare, se arata intr-un comunicat transmis de CE.

Nou fond de 443 milioane Euro pentru firme IT europene

Startup-urile europene de tehnologie, aflate in faza de crestere, vor putea obtine noi finantari de capital de risc, de la un fond de investitii in valoare de 443 de milioane de euro, lansat miercuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )