Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cand vor incepe platile din cadrul masivului plan european de relansare ce aloca 80 mld. euro pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Cand vor incepe platile din cadrul masivului plan european de relansare ce aloca 80 mld. euro pentru Romania

Platile din cadrul masivului plan de stimulare economica convenit de liderii Uniunii Europene vor incepe in a doua jumatate a anului viitor, declarat vineri comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Definitivat 2020: 8 candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale Cand vor fi afisate primele rezultate

Ministerul Educatiei anunta ca 6. 480 de candidati s-au prezentat mircuri la proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Dintre acestia, 8 au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale. Primele rezultate vor afisate in 29 iulie.

Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

Alocatiile copiilor vor fi majorate de la 1 august 2020, dar nu dublate, a anuntat premierul Ludovic Orban in data de 16 iulie, dupa o sedinta a conducerii centrale a PNL. Precizarile prim-ministrului vin in.

E oficial! Cadrele didactice care vor fi excluse din invatamant

Profesorii care au fost condamnati nu vor mai avea voie sa predea elevilor! Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost votat in Parlament si urmeaza sa fie trimis la promulgare. Profesorii condamnati la inchisoare nu vor mai preda, pana nu vor fi reabilitati Asadar, elevii nu vor mai avea la catedra profesori .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )