Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rata creditelor neperformante in sistemul bancar romanesc a coborat pana la 4,06% la finele lunii septembrie

Hotnews Hotnews,
 Rata creditelor neperformante in sistemul bancar romanesc a coborat pana la 4,06% la finele lunii septembrie

Desi ingrijorarile privind situatia creditelor neperformante incep sa se simta in randul bancherilor, rata creditelor neperformante isi continua procesul de scadere, scrie FinEco24News. Dupa ce se diminuase de la 4. 35% in iulie pana la 4. 31% in august conform datelor BNR), sfarsitul lunii septembrie aduce rata undeva inspre minimul istoric la finele lui septembrie NPL a fost de 4,06%, conform surselor din piata. Este de asteptat insa ca acest indicator sa inceapa sa creasca usor pana la sfarsitul anului, pentru ca apoi sa putem asista la un salt ceva mai consistent, odata cu incheierea moratoriului public dar si a celor private au declarat in exclusivitate pentru FinEco24News sursele citate. continuă pe Hotnews

BCR si-a dublat profitul in pandemie, dar a crescut rata creditelor neperformante

BCR a inregistrat un profit net de 845,8 milioane de lei 175,2 milioane de euro) in primele 9 luni din 2020, fata de 348,8 milioane de lei 73,6 milioane de euro) in primele 9 luni din 2019 pe baza unui rezultat operational mai mare si a unui avans semnificativ al creditelor noi.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )