Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac.

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru, despre achizitia de Remdesivir: Vom avea o rezerva pe 6 luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania ar putea sa isi constituie, dupa o noua rectifica.

Nelu Tataru, la 5 ani de la Colectiv: Lucrurile pentru tratarea marelui ars s-au schimbat, dar mult prea lent

Lucrurile pentru tratarea marelui ars in sistemul sanitar din Romania s-au schimbat, dar mult prea lent, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in ziua in care se implinesc 5 ani de la tragedia din clubul Colectiv.

Nelu Tataru: Nu exista un blocaj la ATI. Romania asteapta sosirea a 1 milion de teste

Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca nu exista un blocaj in sectiile de terapie intensiva si ca a fost un an de modernizare fortata in spitale. Ministrul Sanatatii a anuntat, de asemenea, ca asteptam sosirea in tara a unui milion de teste.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

Tataru, despre tratarea marelui ars

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca dupa 5 ani de la tragedia de la Clubul Colectiv luc.

NELU TATARU, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat printr-un comunicat de presa ca dupa 5 ani de la tragedia din Colectiv, situatia in ceea ce priveste tratamentul pacientilor cu arsuri grave s-a schimbat prea lent.

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )