Libnet.ro
UNICEF

01:05

Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

Indecizia politica de la cel mai inalt nivel, schimbarile dese de premieri si de ministri, protestele de strada care amplifica si ele zgomotul politic si interminabilele scandaluri din Romania ne fac pe fiecare dintre noi sa ne intrebam oare ce va urma si ce ne mai asteapta. Daca la oamenii simpli aceste intrebari sunt mai mult retorice, in cazul companiilor care ruleaza banii clientilor in schimbul unor randamente cat mai bune, acest zgomot politic se traduce in miscari ample de bani, care misca nivelul cursului euro si uneori, directia economiei. Indicatorul privind evolutia mediului de afaceri este negativ. A fost la un nivel catastrofal in decembrie, era la minimul ultimilor 3 ani. Decembrie a fost luna in care incertitudinea a fost maxima. Noi, ca administratori de fonduri nu stiam ce sa facem cu banii clientilor: sa vindem? Sa cumparam? Nu stiam ce ne asteapta in fiscalitate, venea un nou Guvern si nu stiam ce intentii are. In ianuarie lucrurile s-au mai clarificat putin, in sensul ca macar aveai un Guvern, iar incertitudinea a mai scazut, a explicat vineri la un seminar organizat de Finmedia, Mihai Purcarea, unul din directorii CFA Romania si CEO al BRD Assett Management. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai importanti investitori: O problema mare in Silicon Valley - este prea usor sa obtii bani

Bill Gurley, unul dintre cei mai mari invesitotori din Statele Unite atrage atentia ca exista o porblema sistematica in Silicon Valley ratele dobanzilor sunt prea mici, iar capitalul din piata e prea mare, o combinatie periculoasa si fara precedent. Cu alte cuvinte, el atrage atentia ca startup-urile obtin prea usor finantari prea mari, ceea ce este anormal si ar putea insemna ca multe dintre aceste startup-uri sunt umflate, iar antreprenorii buni sunt dezavantajati de situatie.

VIDEO Billy Graham, unul dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX, a murit la varsta de 99 de ani. in 1984 a vizitat Romania

Evanghelistul Billy Graham, considerat una dintre cele mai mari personalitati ale secolului XX, a murit miercuri, la varsta de 99 de ani. Graham a avut influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani.

Un fost secretar de stat din Guvernul Ciolos a fost recrutat de unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri logistice

Dezvoltatorul de parcuri logistice si industriale CTP, cu actionariat olandez, l-a numit pe Emanoil Dascalu in functia de director de constructii pentru Romania.

Buget record pentru SCM Gloria. Cei mai multi bani merg la formatiile cu sanse mari de promovare in primele ligi

In 2018, SCM Gloria, clubul sportiv infiintat anul trecut de Primaria Buzau, va avea un buget total de 7,6 milioane de lei. Cum era de asteptat, cei mai multi bani s-au indreptat catre sectiile de rugby si handbal, fiecare primind cate 2,4 milioane de lei. Ambele formatii au sanse mari de promovare in primele ligi.

Caru' cu vedete: Uite ce nota de plata colosala a achitat Jay-Z dupa o iesire cu baietii; Au facut sex la Ferma vedetelor si au recunoscut; Una dintre cele mai indragite prezentatoare renunta la emisiune

Un celebru prezentator marca la doua porti! Pe cine a parasit pentru un fost iepuras Playboy. Smiley si Gina Pistol formeaza, la momentul actual, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate ca au. 10 cupluri de vedete de la noi unde diferenta de varsta este mai mare in favoarea partenerei. Elena Basescu 37 de ani) - Catalin Tomata 25 de ani) - diferenta de varsta: 12 ani. Mezina fostului.

70% dintre romani vor sarbatori traditionalul Dragobete, iar mai bine de o treime dintre ei cheltuiesc intre 50 si 100 de lei pentru cadou(sondaj)

Sapte din 10 romani vor sarbatori traditionalul Dragobete, iar peste o treime aloca intre 5 si 10% din venituri pentru cadourile facute persoanei iubite, in ziua de 24 februarie. Pe primul loc pe lista articolelor cel mai putin dorite sunt jucariile din plus, astfel ca 30% dintre romani spun ca nu mai vor sa primeasca un asemenea cadou, potrivit unui sondaj desfasurat de Provident la nivel national, pe un esantion de 1. 344 de respondenti. Ca valoare, cei mai multi romani aloca intre 51 si 100 de lei - 35%, iar darurile intre 101 si 200 de lei sunt preferate de peste un sfert dintre acestia. Aproximativ 8% dintre respondenti vor da cadouri de peste 301 lei.

Povestea unui geniu necunoscut. Eroul de razboi care ar fi putut deveni unul din cei mai mari istorici ai romanilor

In perioada interbelica, la numai 22 de ani, Dragos Petrosanu, din Mihaesti Valcea, era cel mai tanar istoric care publica, in reviste de prestigiu, lucrari alaturi de somitatile vremii: Constantin C. Giurescu, P. Panaitescu, Ioana Rosetti, Aurelian Sacerdoteanu, C. Nicolaescu - Plopsor. Viitorul sau promitator a fost curmat prin decizia de a merge pe front.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )